Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nepozabno udobje v MC Hostlu Brežice

Vsebina

Na samem robu pokrajine Štajerske se bohoti čarobno mestece Brežice in le korak stran od mogočnega gradu, stoji naš atraktiven in moderno opremljen MC hostel Brežice, ki privablja popotnike, družine in  različne skupine, da izkusijo gostoljubje domačinov. Naše sobe in preostali prostori so namenjeni vsem starostnim skupinam in z nasmehom na obrazu sprejmemo vsakega gosta, ki išče prenočišče, ne glede na čas prihoda. Gostje se lahko nastanijo v šest in dvoposteljnih sobah s skupno kopalnico, v primeru, da si gostje zaželijo nekoliko več zasebnosti pa lahko ponudimo apartmaje z lastno kopalnico.

 
V preteklem mesecu avgustu so nas obiskale in zasedle naše kapacitete predvsem večje skupine obiskovalcev, kajti MC hostel Brežice lahko z dodatnimi ležišči sprejme kar do 71 gostov.  Tako so nas najprej obiskali motoristi, ki so po napornih nočeh na Velikih Malencah, kjer se je odvijalo 25. moto srečanje, v našem hostlu našli nekoliko miru in se spočili pred povratkom domov. Sledil je pester teden gostovanja udeležencev mednarodne glasbene delavnice Panonika Harmonika, ki so okupirali celoten kompleks hostela in napolnili prostore z glasbo.
 

V našem hostlu zraven udobne namestitve v prijetno opremljenih sobah ponujamo tudi možnost uporabe drugih prostorov. Tako lahko gostje uporabijo 229,4 m2 športne površine, kot to že tretjo leto zapovrstjo počne skupina iz kluba Badminton Zagreb, ki nas nekaj dni pred pričetkom šolskega leta razveseli s svojim obiskom in teden dni neumorno izvajajo treninge v naši športni dvorani. Namembnost športne dvorane pa lahko tudi prilagodimo. V času  56. državnega tekmovanja v oranju smo tako v dvorani pripravili večerjo za približno 70 udeležencev omenjenega tekmovanja, nekaj manj kot 40 obiskovalcev je pri nas tudi prenočilo. V kolikor obiskovalci potrebujejo prostor za izvajanje tematskih konferenc, predavanj ali predstavitev nudimo na razpolago sejno sobo ali večnamensko dvorano, ki sta opremljeni z vrhunsko tehnično opremo. Nekoliko manjša ovalna soba pa je idealen prostor za izvajane delavnic ali sestankov.

 
Gostom Mc hostla Brežice želimo nuditi prijateljsko in sproščeno atmosfero, kjer lahko poiščejo prostor za počitek ali druženje. Tako lahko posedijo na terasi, ki smo jo opremili z udobnimi ležalniki, kjer se lahko v poletnih dnevih prepuščajo sončnim žarkom. V polno opremljeni kuhinji lahko pripravijo gurmansko jedačo ter v jedilnici, ki je v sklopu kuhinje, odigrajo eno izmed družabnih iger, ki jih nudimo v kotičku z igrami. Za tiste, ki uživajo ob odlični jutranji kavi in listanju najnovejših časopisov lahko posedijo v Mc klubu, ki se nahaja ob hostlu.
 

Dopust pri nas je resnično prava sprostitev in nepozabno udobje. Doživite Brežice in rezervirajte nočitev v našem Mc hostlu Brežice, kjer se bomo resnično potrudili, da vas navdušimo.

Helena Tomše
MC hostel Brežice

Sorodni članki

Prijava