Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Doživite Celje drugače!

Vsebina

Hostel Celje se nahaja v na novo obnovljeni zgodovinski stavbi z odličnim izkoristkom naravnih virov in ekološko naravnanostjo. V mladinskem hotelu je 42 ležišč v 11 tematsko urejenih sobah, ki so jih opremili umetniki. Sobe vas popeljejo v vzporedni svet celjskih mitov in legend iz preteklosti. Zagotovo ste si že kdaj zaželeli zaspati z nemirnimi ribami na svetlikajoči se površini jezera, z grafitom zaznamovati  sobo v kateri ste preživeli svoje najboljše počitnice, se obleči v čisto pravega ninjo, povonjati duh socialistične preteklosti, ali spoznati kaj za vraga je Alfred Nobel počel v Celju. 
 
Mesto Celje
stoji na križišču Slovenije in je kulturno izobraževalno in gospodarsko središče regije, obenem pa je pravi zgodovinski biser tega dela Evrope. Slikovito mestno jedro vas vabi, da odkrijete številne skrivnosti iz bogate celjske zgodovine. Dinamično mesto s pestro kulturno, športno, sejemsko, kulinarično in trgovsko ponudbo je izhodišče za številne slikovite zanimivosti v daljni in bližnji okolici, med katerima izstopata Celjski grad in Šmartinsko jezero. Obiščite Celje in se počutite kot doma.
 
Hostel Celje  se nahaja v središču Celja, ob robu starega mestnega jedra in v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje.  Od avtoceste je oddaljen 2 kilometra, od sejmišča pa 1 kilometer. 

NAMESTITEV 
V zgornji etaži smo uredili 5 tematskih dvoposteljnih in 2 enoposteljni sobi. Vsaka soba je unikatna in ima svojo zgodbo. Vse so opremljene z lastnim tušem in umivalnikom, 2 dvoposteljni sobi imata tudi balkon.


 
V srednji etaži  imamo urejene 4 večposteljne sobe (dormitorije), ki imajo od 6 do 8 udobnih ležišč. V vsaki od sob so elementi celjskih mitov in legend. V srednji etaži je na voljo skupna kopalnica z ločenimi stranišči, skupni družabni prostor s kuhinjo ter poseben prostor s pralnim in sušilnim strojem. Vse sobe so opremljene z umivalnikom in omaricami s ključi.  
 
Skupni družabni prostor s kuhinjo,  kavarna v spodnjem delu in športni park so namenjeni vsem gostom hostela. Vse sobe imajo WI-FI dostop do interneta, v kavarni pa  je računalniški kotiček. Gosti imajo možnost brezplačne izposoje koles za lažje odkrivanje mesta in okolice.
 

         
PREHRANA 
Po predhodnem dogovoru vam nudimo tudi prehrano. V mladinskem hotelu vam pripravimo zajtrke, ostale obroke vam nudimo v neposredni bližini, v restavraciji Trač ali hotelu Štorman. Lahko pa se prepustite kulinaričnemu razvajanju v eni izmed številnih restavracij v starem mestnem jedru. 

SEMINARSKI PROSTORI 
Možna je organizacija delovnih srečanj ali seminarjev, saj vam lahko ponudimo dvorano s 60 sedeži, računalniško učilnico z 10 računalniki ter 2 sejni sobi s 15 sedeži. Vsi prostori imajo internetni dostop, po želji poskrbimo za celotno tehnično podporo skupaj s tehnikom. Organiziramo tudi postrežbo pijač in prigrizkov v času delovnih srečanj.

 
DODATNA ŠPORTNO-REKREATIVNA PONUDBA
V hostelu nudimo pestro dodatno ponudbo športnih aktivnosti. Lahko se preizkusite na mini plezalni steni ali slacklinu, zaigrate odbojko ali namizni tenis, za najmlajše je na voljo trampolin. V sodelovanju z ostalimi ponudniki v okolici organiziramo paintball na Šmartinskem jezeru, polet z jadralnim padalom iz Lisce, zorbing, hojo po vodi in vožnjo z ladjico na Šmartinskem jezeru, pohod z baklami na Anski vrh ali Celjsko kočo, plezanje v Kotečniku in vožnjo z bobkartom. Možna je organizacija piknika ali zabav za zaključene skupine v parku za hostelom ali v kavarni.

 
DODATNA KULTURNO-IZOBRAŽEVALNA PONUDBA
Poleg pestrega mesečnega programa, ki vključuje različne koncerte, delavnice, potopise, predavanja in gledališke ter stand up nastope, v sodelovanju s šolami organiziramo večere tujih kuhinj. Organiziramo tudi oglede mesta, gradu in rimskega podzemlja, eno ali večdnevne delavnice Rimska Celeia, Celjski knezi in srednjeveške najdbe, poskrbimo za organizacijo izletov po Sloveniji in ogled večjih mest ter naravnih in kulturnih znamenitosti kot npr. Logarska dolina, Pohorje ali obisk Pivovarne Laško.   
 
Sestavite si svoj program aktivnosti oz. izberite poljubne aktivnosti glede na dolžino bivanja pri nas, mi vam pomagamo pri organizaciji izletov skupaj s partnerskimi agencijami. Cena dodatnih aktivnosti je odvisna od števila udeležencev in prevoza.
 

Sorodni članki

Prijava