Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel v Ljubljani

Vsebina

Od finančnega zloma leta 2008 banke in finančne inštitucije zagotovo ne uživajo javnega odobravanja. Upoštevajoč bilijone finančnih transfuzij, ki so jih prejele od zaščitniških vlad,, neodobravanje ni prav nič nenavadno. Na drugi strani, mladina tone v breznu nezaposljivosti in nestrinjanje se spreminja v  nasprotovanje prav po naravni poti, sploh med tako imenovano »genracijo Y«. Torej, da bi iz vse te zmešnjave številk in delnic naredili smisel za naše mlade, mlajše in strastne raziskovalce z veseljem najavljamo otvoritev povsem novega hostla v centru Ljubljane, dobrodošli v TRESOR!

Ven z banko, not z mladino!
Hostel Tresor je nova vroča prihajajoča zadeva v mestu, povsem nova ideja, povsem nov hostel, ki bo zavzel zgradbo nekdanje Slovenske investicijske banke! Od tu ime, ja! Tresor se nahaja v samem centru Ljubljane in z najboljšo lokacijo v mestu na Čopovi ulici, ki se lahko upošteva za NYujorški Time's Square, v merilu 1:100 seveda. Ja, sredi ljubljanskega dogajanja raste novo drevo mlade energije, ki bo preoblikoval strogost v vibracije ter sivost zapuščenih hodnikov, kjer so nekdaj »bivali« bankirji v medkulturni center barv in stikov.

 
Tresor?
Tresor se nahaja v veličastni secesijski stavbi, kjer preteklost pozdravlja že na pročelju stavbe, stopite v notranjost, ki se šobi z čudovitimi zlatimi reliefi in ornamenti, polkrožnimi stropi podprti z masivnimi črnimi marmornimi stebri strnjenih v ozkih hodnikih, ki pričakujejo nove obiskovalce. Tresor bo delil mnogo zgodb vendar bo njegov koncept ostajal dajati gostom edinstveno izkušnjo bivanja v unikatno oblikovanih sobah in spalnicah izmed katerih bo vsaka poimenovana po svetovni valuti. Hostel bo ponujal mnogo katero možnost nastanitve za nepovprečnega popotnika. Za goste, ki preferirajo druženje med bivanjem bodo na voljo 12-posteljni »dormi«, ki bodo okupirali nekdanje sejne sobe, 4-posteljne sobe, družinske sobe prav tako pa bodo na voljo 2-posteljne sobe za tiste, ki bodo želeli malo več privatnosti. Notranjost bo gosta pozdravila z malenkostnimi detajli in dizajni iz preteklosti a bo istem času še vedno ohranjala hostelski izgled. Posebnost hostla bodo »safety-deposit boxes«, mali trezorji, kjer bodo gosti lahko shranjevali svoje dragocenosti med svojim obiskom. Hostel Tresor bo lahko gostil 120 gostov naenkrat, kar ga uvršča med največje hostle v Ljubljani!
 

Greet & Meet
Za zabavo in druženje bo poskrbljeno v hostlu v enem od dveh skupnih prostorov! Prvi bo katedrali podoben atrij v središču hostla z nebesnim stropom, kjer bodo gostje lahko preko dneva uživali v sončnih žarkih ali v razgledu na nočno nebo, odmik od mestnega vrveža na drugih strani sten. Drugi, klub v podzemnih prostorih, nameščen v nekdanjem glavnem trezorju banke! Mesto, kjer bodo srčni utripi hitrejši, mesto za zabavo in predstave. Odlična lokacija hostla bo gostom omogočala privilegij imeti vse na dosegu roke. Samo korak ven in gostom se bodo odprla vrata vsem turističnim znamenitostim mesta, starem centru, tržnici, trgovinam, parkom, barom in nočnim klubom.

Dosegljivi vsakomur!
Poleg dizajnov, notranjosti, zunanjosti in zgodbe bo posebnost Tresorja njegove cene. Hostel bo ponujal cene dosegljive vsakomur, kar ga bo vred z posebnimi ponudbami in lokacijo naredilo v najbolj »vročo« zadevo v mestu!

Sorodni članki

Prijava