Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Božični novoletni nakup v Cologne

Vsebina
Cologne, pravi kraj za božično novoletne nakupe.
 
V mestecu Cologne (Nemčija) ne poznajo dolgega časa. Metropola na reki Ren je bila ustanovljena pred 2000 leti in vam lahko toliko vsega ponudi, da se bo vsak vaš obisk zdel prekratek. Kakršnekoli želje pravzaprav imate, vam bo idealna kombinacija kulture, zabave, športa in sprostitve, ki ga Cologne ponuja omogočila pravo doživetje.

Vsako leto se centra mesta dotakne čarovnija božičnega vzdušja. Ko se božični sejem s svojimi stojnicami ( zadnji ponedeljek pred začetkom v katoliški cerkvi poznanih adventnih dni ) odpre, pride na milijone obiskovalcev z vsega sveta, da občudujejo množico stvari, ki se prodajajo v posebnih okrašenih hiškah.

Božična glasba, umetnost, ročni izdelki, igrače, okraski ter vonj po pekarnicah ustvarijo čudovito vzdušje. Oči se zaiskrijo, ne le otrokom, ko pričnejo razni obrtniki prikazovati čarovnije svojega poklica in plesti, pihati steklo in podobno, da pokažejo svoje veščine. Tudi vonj po kuhanem vinu, pečenih kostanjih in sladkemu ingverju pripomore v vzdušju.

Seveda pa lahko raziščete tudi tisti del mesta, ki je tam izven božičnega časa: obiščite katedralo, zgodovinske stavbe, se sprehodite po starem centru ali pa zaplujte z ladjico po Renu. Obiščite galerije in muzeje, se sprehodite po porenskih livadah in parkih ter uživajte v filharmoničnem koncertu – ali pa pojdite raziskovati pivnice… seveda lahko greste tudi v živalski vrt ali pa se odpravite v katero izmed mnogih gledališč.

Obnovljene sobe v hostlu Cologne-Deutz

Gostom s celega sveta lahko ponudimo okus Cologne, vključno s pogledom na katedralo, med tem ko bivajo v sodobnem in udobnem nastanitvenem objektu v samem centru Porenja. Zaradi svoje osrednje lokacije, je hostel odlično izhodišče za raziskovanje Porenske metropole, katere katedrala je pod zaščito UNESCOa, kot del svetovne dediščine. Ob tem pa mesto ponuja mnogo znanih muzejev, kjer lahko raziščete bogato in živahno zgodovino območja. Obiskovalci so navdušeni nad gostoljubnostjo prebivalcev Porenja, ki zagotovo pripomore prijetnemu vzdušju tekom postanka v šarmantni metropoli, ki združuje sodobno svobodomiselnost z verovanjem tradicije.

 
V hostlu Cologne-Deutz boste prav v srcu živahnega mestnega dogajanja. Mestni center je takoj čez reko in če ste prišli po nakupih, obiskati sejem, na koncert ali kar tako spoznavati mesto, je hostel pravi kraj, kjer boste vedno dobrodošli.

Ob sami reki Ren in le 12km od letališča, nasproti železniške postaje ter le par minut stran od znamenitosti je hostel tisti, ki vam omogoča bivanje v samem srcu dogajanja.

Sodobne in udobne nastanitvene zmožnosti vam zagotavljajo prijetno bivanje. Na voljo je 506 ležišč v kar 157 sobah, ki imajo vsaka lasten tuš in stranišče. 27 sob je bilo povsem prenovljenih. Od tega je v pritličju 8 sob popolnoma prilagojenih gibalno oviranim osebam na vozičkih, saj skuša hostel biti čim prijaznejši in dostopnejši vsem obiskovalcem.

 
Bistro ima točilni pult in veliko televizijo, v kleti je diskoteka, hostel ima kar dve jedilnici, osem konferenčnih sob, ki sprejmejo od 20 do 180 obiskovalcev, velika sprejemnica ima lastne trgovinice, pri recepciji pa so tudi računalniki z dostopom do interneta. Na voljo so vam tudi pralnice s pralnimi stroji, sušilci, sobami za spravljanje prtljage, parkirišča za 40 avtomovilov, dostop in tri parkirišča za avtobuse.

Recepcija je odprta 24 ur na dan, tako da je hostel primeren tako za tiste, ki imajo radi zgodnje jutranje ure, kot tiste, ki radi dolgo ostajajo zunaj. Osebje vam bo pomagalo pri načrtovanju vaših aktivnosti v Cologni. Za vas smo na razpolago osebno, po telefonu ali preko e-maila.

Odprto: 365 dni na leto, tudi v božičnem času.

Youth Hostel Cologne-Deutz

Sorodni članki

Prijava