Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Jesenske prigode na Nizozemskem

Vsebina

1001 jesenska prigoda v Stayokay hostlih na Nizozemskem

Si želite na veličastno potovanje po mestih s prijatelji, družino ali kolegi? Jesen je odličen čas za popotovanja po Nizozemski. Pridite v hostle Stayokay, ki so na najboljših mestnih lokacijah v državi! Vsi so prežeti z mednarodnim vzdušjem in občutkom sproščene igrivosti. Kaj pravite na kulturni izlet v živahen Amsterdam, ali moda na udobno življenje v Maastrichtu, ali pa uživanje sodobnosti Rotterdama?

Rezervirajte zabavni paket Stayokay za to jesen in dobili boste 20% popusta!

 
- I Amsterdam
Izkoristite ponudbo mestne kartice I Amsterdam. Nameščeni boste v povsem novem hostlu Stayokay Zeeburg v vzhodnem delu Amsterdama, ali pa se nastanite v hostlu Stayokay Vondelpark, takoj zraven največjega parka v prestolnici.

- City Break Rotterdam
Odkrijte Rotterdam. Rotterdam je največje pristanišče na svetu in je znano po svoji arhitekturi, festivalih ter cvetoči umetniški sceni. Nameščeni boste v hostel Rotterdam, ki se nahaja v neverjetnih Kockastih hišah. Ti svojevrstni domovi na stebrih so delo nizozemskega arhitekta Pieta Bloma iz leta 1984.

- Scoot 'n' Dine Maastricht
Nakupi, odlična hrana, kultura in še veliko več … Maastricht vam ponuja vse to. Ta paket vključuje priložnost, da si Maastricht ogledate peš, ali pa na mopedu. Ponudba Scoot 'n' Dine omogoča, da jeste v različnih restavracijah!

 
Izberite svoj najljubši paket in rezervirajte z 20% popustom vse do konca leta (vključno z božičem) tako, da pri rezervaciji uporabite kodo za popust: autumn2012

Rezervirajte na: www.stayokay.com/discount/autumn2012

Pogoji:
• Ponudba je odvisna od zasedenosti
• Ponudba velja do 30. decembra 2012
• Popust se ne sešteva z drugimi popusti
• Popust se ne uveljavlja na že izvedene rezervacije

Sorodni članki

Prijava