Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Sneg in zabava po dostopnih cenah

Vsebina

Sneg in zabava po dostopnih cenah na Gornjem Avstrijskem

Dachstein-West, Gaissau-Hintersee ali Postalm na Gornjem Avstrijskem ponujajo smučarske počitnice po ugodnih cenah. Uživajte v spustih po različno težavnih progah tako za smučarje kot za deskarje… lahko pa izkusite nova vzburjenja v gorskem zabavišču. Prisrčno dobrodošlico vam želimo v eni izmed najbolj udobnih smučarskih koč. Vsekakor pa ne pozabite na tradicionalno avstrijsko hrano, kot je cesarski praženec ali pa dunajski zrezek.

 
Salzkammergut s svojimi smučinami in romantičnimi vasicami v okolici ponuja odlično možnost za preživljanje zimskih počitnic. Enkratna pokrajina s splošnim dobrim in pozitivnim vzdušjem ponuja različne prostočasne dejavnosti, ki vam popestrijo nepozabne počitnice.

Gorska regija Postalm smučarska-arena je pravi raj za družine, s kar 20km odlično pripravljenih tekmovalnih stez ter osmimi vlečnicami. Tukaj lahko smučate, deskate, se spuščate v zračnici (tubing) ali pa sankate. Priljubljen zabaviščni park ima tudi pokrit tekoči trak – najdaljši v Evropi. Spuščanje po smučinah v zračnicah, postavljanje hitrostnih rekordov na zračni deski, ali šviganje po smučini s snežnimi kolesi – vse to vam ponujamo kot adrenalinsko zabavo. Za posebno ponudbo kliknite TUKAJ.

 
Smučarska regija Gaissau-Hintersee v bližini mesta Salzburg vas vabi z devetimi žičnicami in 40km dobro utrjenih smučišč, hkrati pa ponujajo različne spuste za različno zahtevne smučarje, tri šole smučanja in dva zabavišča za otroke. Del njihove ponudbe je tudi posebni in izzivov poln deskarski park. Za posebno ponudbo kliknite TUKAJ.

Kot nastanitev, če greste na smučanje v Postalm ali Gaissau-Hintersee priporočamo Youth Hostel St. Gilgen ob turistično priljubljenem jezeru Wolfgangsee. Ob čudovitem razgledu in prijetni vasici se St. Gilgen nahaja tudi blizu Salzburga. Če imate dovolj časa, bi res morali svoje bivanje povezati z ogledom znamenitosti, ki jih ponuja Mozartovo mesto.

 
140 km različnih spustov ter 65 sodobnih žičničnih naprav čaka vse smučarje in deskarje v smučarski regiji Dachstein-West. Ob vseh gladkih in širokih gosrkih spustih ponuja prave užitke tudi za najbolj zahtevne in izkušene smučarje. Smučarski avtobus vas popelje nazaj do mesteca Bad Ischl, slikovitega mesteca z bogato zgodovino in kulturo, ki sta tesno povezani z zgodovino Habsburžanov. Morda se boste odpravili do cesarske vile, kjer sta cesarica Sisi in cesar Franz Jožef preživljala poletne počitnice. Bad Ischl je znan tudi kot termalno kopališče. Po dnevu športnih aktivnosti se lahko napolnite baterije ter se sprostite ob termalni kopeli. Uživajte v različnih bazenih in jamah, ki odražajo njihov slogan: glava polna soli. Za posebno ponudbo kliknite TUKAJ.

Oba hostla St. Gilgen in Bad Ischl imata sobe s po eno do štirimi posteljami, ki imajo lastne tuše in stranišča ter ponujajo samopostrežni zajtrk – lahko pa se odločite tudi za polovični ali polni penzion. Hostla ponujata tudi televizijo, internetni dostop, namizni tenis, namizni nogomet in veliko skupnih sob za druženje. V hostlu St. Gilgen se lahko tudi sprostite v savni.  Cene nastanitve se pričnejo od 18€ na osebo na noč in vključujejo zajtrk. Oba hostla ponujata paketno ponudbo, ki vključuje 4-6 nočitev s polpenzionom in smučarsko vozovnico.

Sorodni članki

Prijava