Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ceneje je le, če ostanete doma

Stayokay hostli se nahajajo na najlepših lokacijah Nizozemske. Nastanitve so omogočene v unikatnih stavbah ter ponujajo široko ponudbo sob. Če načrtujete, da bi preživeli par dni stran od vsakodnevnih skrbi z družino ali prijatelji, kolegi ali družbo, je Stayokay odlična izbira za užitek po privlačnih cenah.

Vsebina

Obala in voda

  • Severnomorska obala
    Kar nekaj Stayokay hostlov je ob severnomorski obali, kjer lahko gostje kolesarijo ali gredo na pohode po livadah, poljih tulipanov ter med peščinami. Osvežujoč morski vetrič, ki ga lahko izkusite na obali vas poživi pri raznolikih dejavnostih, ki jih je moč organizirati na plaži.
  • Zahodno-frizijski otoki
    Seveda pa najdete po en Stayokay hostel tudi na vsakem izmed treh Zahodno-frizijskih otokov Ameland, Terschelling in Texel. ŽE pot do njih z ladjo je prava pustolovščina. Praznično vzdušje se vas bo prijelo še preden prispete na otoke, se sprehodite po slikoviti pokrajini ter raznolikim podeželjem z blatnimi ravnicami ter čolnom, s katerim bi iskali tjulnje. Zahodno-frizijski otoki so vedno pravo presenečenje!
  • Frizijska jezera
    Tako blizu, pa vendar daleč stran od sveta… Friesland! Nizozemska provinca je upravičeno najpriljubljenejše letovišče nizozemske. Kmetije, livade in mlini na veter so razprostrti po pokrajini med jezeri in gozdovi. Gostje lahko kolesarijo ali jadrajo od vasice do vasice. Otroci se lahko učijo jadranja v manjših čolnih – seveda nadzorovano. Frizija zares ponuja po nekaj za vsakogar.

Podeželje

  • Pustolovščina na podeželju
    Mnogo hostlov Stayokay se nahaja blizu gozdov in enkratnih rekreativnih in naravnih površinah, kot so Veluwe, Sallandse Heuvelrug ali Biesbosch naravni rezervat - mokrišče. Raziščite podeželje peš, na (gorskem) kolesu, rolarjih ali s kanujem. Presenetila vas bo bogatost podeželja! Pa tudi nizozemska mesta in mesteca ponujajo mnoge zanimivosti.

Urbana središča

  • Začutite utrip mesta
    Obiščite Van Goghov muzej, občudujte Rembrandtovo Nočno stražo ali pa se sprehodite po Amsterdamskih kanalih. Kaj pa če bi šli na ogled zgodovinskega mesta Haarlem? Ali pa morda povezali umetnost in kulturo, nakupovanje in plažo ter se odpravili v Haag? Tudi Roterdam je vredno obiskati, če želite spoznati sodobno arhitekturo, muzeje ter nočno življenje! Seveda pa lahko spoznate mesto življenja na visoki nogi – Maastricht, ki leži na najjužnejšem delu Nizozemske. Hostli se običajno nahajajo v centru mesta, tako da pojdite in raziskujte užitke Nizozemskih zakladnic.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava