Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ponudba za skupine v hostlu Celje

Vsebina

Dodatna ponudba za skupine v hostlu Celje – aktivnosti za vsak okus!

Hostel Celje se nahaja v samem središču zgodovinskega mesta Celje, v neposredni bližini centralne železniške in avtobusne postaje. Mladinski hotel z odličnimi izkoristkom naravnih virov sledi izročilom kulturne dediščine Celjem kar ponazarja enajst tematsko opremljenih sob. Za večje skupine in popotnike, ki ne želijo pozabiti svojih študentskih dni, so urejene 4 večposteljne sobe, za tiste malo bolj zahtevne oz. željne zasebnosti pa je urejenih 7 tematskih dvoposteljnih in enoposteljnih sob. Vsi gostje lahko uporabljajo tudi skupni prostor s kuhinjo, dve seminarski sobi, večnamensko dvorano, pralnico, zimski vrt in računalniški kotiček. Vse sobe imajo WiFi.
 
 
1. Ogled mesta in gradu
Z vodnikom Pokrajinskega muzeja Celje si boste ogledali najpomembnejše znamenitosti v mestu, potem pa se boste z lastnim prevozom zapeljali še na grad, kjer vam bodo predstavili še zgodbo in zanimivosti iz življenja Celjskih grofov. Celoten ogled traja približno 3 ure.

CENA: 60 EUR/ skupino do 25 oseb

 
2. Ogled zbirk Pokrajinskega muzeja
Z vodnikom Pokrajinskega muzeja Celje si boste ogledali novo razstavo Grofje Celjski in Celeia – mesto pod mestom v Knežjem dvoru ter kulturno in umetnostno zgodovinsko razstavo s Celjskim stropom v Stari grofiji. Celoten ogled traja približno 2,5 ure.

CENA: 25 EUR/ skupino do 25 oseb

 
3. Piknik s športnimi igrami (hrana, 1 pijača, odbojka, slackline, mali nogomet…)
Na zelenici za hostelom vam pripravimo dobrote z žara in poskrbimo za športno animacijo skupine, ki se lahko preskusi v odbojki, vlečenju vrvi, hoji po vrvi ali nogometu, poskrbljeno pa je tudi za prijetno lenarjenje v senci dreves na viseči mreži.

CENA: 10 EUR/ osebo

 
4. Športni dan na Šmartinskem jezeru ( vožnja z ladjico + pijača, izposoja kanujev, hoja po vodi, vodni trampolin)
Z lastnim prevozom se bomo zapeljali na Šmartinsko jezero , kjer nas najprej čaka enourna vožnja z ladjico, kjer bomo spoznali zanimivosti največjega umetnega jezera v Sloveniji. Potem nas čakajo različne športne igre kot so hoja po vodi, vodni trampolin in pa vožnja s kanuji, lahko pa se tudi sprehodite okoli jezera po lepo urejeni učni poti. Dodatna možnost je tudi ponudba golaža iz kotlička v tematski vasici Zelendol. Celoten program na Šmartinskem jezeru traja približno 4 ure.

CENA: 12 EUR/ osebo

 
 
 
5. Paintball na Šmartinskem jezeru ( oprema + 200 metkov)
Z lastnim prevozom se zapeljemo do Šmartinskega jezera, kjer nas ob obali čaka adrenalinska pustolovščina. Trajanje aktivnosti je odvisno od zanimanja udeležencev, ponavadi traja okoli 3 ure.
 
CENA: 18 EUR/osebo
 
 
6. Pohod na Celjsko kočo in spust z bobkartom
Sprehodili se bomo na Celjsko kočo, ki je priljubljena izletniška točka, spoznali rastlinstvo in živalstvo ter se zapeljali z adrenalinskim bobkartom. Možno je tudi igranje odbojke ali nogometa na zelenici pred kočo. Izlet traja okoli 4 ure, pomembna je primerna obutev in spremstvo odgovornih oseb, če gre za mladino mlajšo od 18 let.

CENA: 4 EUR/osebo

 
7. Pohod z baklami na Miklavški  vrh + pijača presenečenja
Sprehodili se bomo na Miklavški hrib, ki se vzpenja nad Celjem, kjer bomo uživali v čudovitih večernih razgledih na Celje in okolico. Potem bomo prižgali bakle in se mimo rimskega Heraklejevega svetišča spustili nazaj proti hostelu. Izlet traja okoli 4 ure, pomembna je primerna obutev in spremstvo odgovornih oseb, če gre za mladino mlajšo od 18 let.

CENA: 4 EUR/osebo

 
8. Osnove plezanja v Tremarjih ( oprema + vodnik, najmanj 3 oseb)
Zapeljali se bomo v Tremarje proti Laškem, kjer bomo ob pomoči izkušenih plezalcev spoznali umetnost gibanja v navpičnih stenah.

CENA: od 15 EUR/osebo dalje odvisno od velikosti skupine

 
9. Rafting na Savinji v Radmirju z lastnim prevozom (oprema + vodnik)
Z lastnim prevozom se zapeljemo do Radmirja ob Savinji, kjer nas bodo pri gostišču Prodnik pričakali izkušeni vodniki, ki nas bodo popeljali na nepozabno dogodivščino po lepotici Savinjskih Alp. Vožnja po reki traja dobro uro, celoten program pa okoli 3 ure.

CENA: 26 EUR/osebo


 
10. Tematska zabava v MCC dvorani ali kavarni po dogovoru

V dvorani ali kavarni Celjskega mladinskega centra vam pripravimo tematsko zabavo, poskrbimo za glasbo, osvetlitev in pestro ponudbo pijač in prigrizkov.

CENA: po dogovoru glede na želje skupine

 
Youth Hostel Celje
Mariborska 2
3000 Celje
+386 (0)3 490 87 42
celje@youth-hostel.si

Sorodni članki

Prijava