Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najboljše doživetje Amsterdama v maju

Vsebina

Van Goghov muzej in dan osvoboditve Amsterdama

Mesec maj je kot naročem za obisk nizozemske prestolnice. Pomlad je v polnem zagonu in kavarne na pločnikih so polne ljudi, ki želijo doživeti kar največ dogodkov, ki se organizirajo po mestu. Vas lahko vštejemo mednje?

 
40 let muzeja Van Gogh
Po nekaj obnavljanja, se vrata najbolj priljubljenega muzeja Nizozemske znova odpirajo 1. Maja. Oglejte si mojstrovine Van Goghe, ki velja za največjega slikarja 19. Stoletja. Če obiščete Amsterdam, tega preprosto ne smete zamuditi. Pa še okrogel rojstni dan muzeja je, saj 2. Junija praznuje 40 let. V ta namen bo pripravljena posebna zabava.

Dan osvoboditve
Vsako leto se petega maja praznuje dan osvoboditve Nizozemske ob koncu druge svetovne vojne. Celo mesto se bo priključilo praznovanju in umetniki iz vse Nizozemske bodo nastopali na različnih odrih. Prav tako se bodo ljudje gostili po restaracijah.

 
Vas zanimajo tudi druge majske ponudbe Amsterdama? Obiščite spletno stran I Amsterdam ter si oglejte celoten program. Prav tako boste našli tudi celoletni koledar prireditev v mestu.

Udobna namestitev
Če se odločite za katerega izmed sodobnih hostlov Stayokay v mestu, boste zagotovo nameščeni udobno in cenovno ugodno, pa še v centru dogajanja zapovrh. Osebje vam bo na voljo, da bo vaš postanek v naši prestolnici čim bolj prijetno. Doživite sproščeno mednarodno vzdušje hostlov Stayokay v Amsterdamu! Rezervirajte sobo od € 24,50 dalje

 

Sorodni članki

Prijava