Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostli za skupine

Vsebina

Skupina: več posameznikov, ki imajo reden stik in pogosto interakcijo, skupni vpliv, občutek povezanosti, delajo in dosegajo skupne cilje.

 
Ne glede na to, ali ste učitelj, ki išče primeren hostel za naslednji zgodovinski izlet, športna skupina, ki želi najboljša smučišča Evrope, ali pa filmsko društvo, ki želi skupinski oddih v slogu Hollywood-skih produkcij - Hostelling International vam bo lahko zagotovil primeren hostel, ki sprejema skupine, kot je vaša.

Zagotovimo pa vam lahko zato, ker ta edina svetovna mreža hostlov spoštuje svoje visoke kriterije za zagotavljanje kakovosti za popotnike v skupinah, kar pomeni, da bodo le hostli, ki ustrezajo potrebnim potrebam skupin vključeni v mrežo.



Vendar pa to ne omejuje vaše izbire, saj je preko 230 hostlov v več kot 30 državah prepoznanih kot skupinam prijaznim hostlom. Med ostalim to pomeni tudi parkirišče za avtobus, samostojne sobe za voznike in vodnike skupin, po potrebi pogostitve, učilnice, sobe za srečanja, ki lahko sprejmejo celo skupino… običajno pa tudi popust za skupinski obisk!

Skupine si lahko vnaprej ogledajo ponudbo, ki se nahaja na www.hihostels.com/groups. Ker pa imamo izkušnje s skupinami, je povsem nepomembno, ali ste skupina prijateljev, družina, športna ekipa, taborniki, ali karkoli podobnega, saj vam bo skupinam prijazen hostel zagotovil primerne dejavnosti za vaše potrebe.

 
Če bi radi izvedeli več o hostlih, ki so na voljo za skupine in so del mreže Hostelling International, se lahko prijavite tudi na elektronske novice. Dobili boste informacije o novih hostlih, ki se bodo priključili mreži, kakor tudi posebne ponudbe teh, ki so že v mreži. Če se želite prijaviti kliknite na naslednjo povezavo: http://eepurl.com/v99Sz

• Ste hostel, ki lahko sprejme skupine (večje od 9 ljudi) in še niste del HI mreže ali skupinske sheme? Če želite izvedeti več o tem, kako to postati, nam pišite na snewbyricci@hihostels.com
• Organizirate izlete in bi radi izvedeli kateri hostli bi bili primerni za skupino, ki jo boste vodili? Pišite nam na snewbyricci@hihostels.com za več informacij.

 

Sorodni članki

Prijava