Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA Hostel – razvoj v Avstraliji

Vsebina

Melbourne Central YHA

V Melbournu še vedno potekajo dela na preurejanju zgodovinske stavbe v srcu mesta v nov stilsko zaznamovan centralni hostel. Poleg vseh ostalih udobnosti, ki jih lahko pričakujete od hostla v centru mesta, ki ima 208 postelj, vam bo ponujal tudi hiter dostop do interneta, WiFi, izposojo koles, strešno teraso, potovalne informacije in bife s kavarno. Spremljajte nas glede novic o datumu odprtja!

 
 
 
 
Če se želite napotiti v Brisbane potrebujete bazo iz katere boste lahko raziskovali okolico in prenova hostla v Brisbanu vam bo to omogočala, ko bo ponovno odprt sredi leta 2009. Gostje lahko pričakujejo vso udobje, skupaj s strešnim bazenom, razgledom na reko, brezžičnim internetom ter kavarno in bifejem… TV sobami, sprostitvenimi sobami, skupnimi prostori in različnimi možnostmi nastanitve.

Vaše rezervacije bomo sprejemali od meseca marca dalje.

Sydney Harbour YHA

Postavitev novega hostla v pristanišču Sydneya lepo napreduje, vendar je odprtje predvideno šele pozno leta 2009. Ta hostel s 354 sobami bo vključeval vso udobje in še izobraževalni center, ter bo dopolnjeval arheološko najdišče zgodnjih kolonistov.

Sorodni članki

Prijava