Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Sarajevu

Vsebina
Youth Hostel Ferijalac je novo odprt hostel, ki vam ponuja nočitve po preprosto norih promocijskih cenah. Želimo vam dobrodošlico in vam garantiramo obilico zabave! Zamislite si, da spite v hotelu v centru mesta Sarajeva, kjer imate svojo kopalnico in neverjeten pogled na nočno mestno panoramo. Bilo bi zelo drago. Toda ne tudi v našem hostlu, ki ponuja najboljše cene v Sarajevu!



Sprostite se na ležalnikih na terasi in uživajte na pijači na vetriču.

Za vas lahko organiziramo tudi različne zabave (rojstne dneve, obletnice, zabave brez pravega razloga...), ali pa vam svetujemo, kje kakšno najdete. Ponujamo vam pa tudi zanimive programe, ki vključujejo brezplačne oglede mesta, dnevne izlete do bližnjih gora, oglede drugih mest ter posebno etno turistično ponudbo po vasicah.

Hostel vam nudi: pijačo dobrodošlice (bosansko kavo), kadilnico, brezplačne brisače in posteljnino, kabelsko televizijo, omarice za shranjevanje, fen v vsaki sobi, veliko zunanjo teraso, jutranje bujenje, brezplačen WiFi, skupinsko sobo, čitalnico, svetilke za čitanje, parkirišče, parkirišče za kolesa, topel tuš, shrambo za prtljago, recepcijo 24/7, kavo, čaj in še marsikaj.


 
Youth Hostel Ferijalac ima dvoposteljne sobe, troposteljne sobe in skupinske sobe za 5 ali 6 oseb. V vseh sobah dobite posteljnino in svetilke za čitanje – ter imate svojo kopalnico.

Youth Hostel Ferijalac je v samem centru mesta, le 5 minut stran od železniške postaje in vseh pomembnih kulturnih in političnih ustanov – ter 20 minut od starega centra – Baščaršija.

Le pet minut od hostla najdete:
- Unitic, poslovni center
- Alta, nakupovalni center
- Narodni muzej
- Zgodovinski muzej
- Wilsonovo promenado
- ukrivljen stopl Avaz
- Parlament

Od glavne avtobusne in železniške postaje:
Če pridete z avtobusom ali vlakom, samo vprašajte kje je društvo pisateljev ali ljudska kavarna. Ko ju najdete, boste med njima videli stopnice. Povzpnite se po njih – in svetujemo, da počasi. Ko pridete na vrh skrenite levo in nadaljujte kakšnih 80 metrov. No, pa ste tukaj – le kakšnih pet minut stran. Seveda je poskrbljeno tudi za goste, ki ne morejo hoditi po stopnicah, saj lahko zavijete levo pred društvom pesnikov in se kakšnih 100 metrov vzpenjate, da pridete do hostla.

Z avtobusne postaje Lukavica:
Avtobusi vozijo vsakih 15 minut – od 5:30 pa do 23:30 med tednom in od 7:00 do 23:30 ob nedeljah.
 
Pojdite na avtobus 31 (Vijecnica - Dobrinja) ter izstopite pri postaji narodnega muzeja. Potrebovali boste kakšnih 20 minut. Prečkajte glavni trg v smeri kolodvora in sledite navodilom, ki so bila napisana že prej.

Z mednarodnega letališča Sarajevo:
Z letališča je najbolje vzeti taksi, ki ne bi smel stati več kot 10€ (20KM), vendar vseeno preverite za ceno, preden vstopite. Lahko pa se obrnete tudi na nas in vam mi organiziramo prevoz.

Omera Stupca 19
71000 Sarajevo

Sorodni članki

Prijava