Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Klosters Youth Hostel - Švica

Vsebina
Preprosto  počitniško vzdušje z osebnim pristopom. Pri nas se bodo kot doma počutile tako družine, kakor ljubitelji športa. Soldanella sta počitniški hišici, kamor se boste hoteli vrniti! V eni najbolj mirnih in cenjenih lokacij na vasi, boste imeli čudovit pogled na gore. Udobna lesena koča je odlično izhodišče za pohode proti neverjetnim vrhovom ali pa ure počitka v wellnessu .



Magična bitja ob belem dnevu
Dobrohotna bitja vas čakajo v Klosters Youth Hostel. Ko les vsake toliko zaškriplje, vam pravzaprav udobna kočica skuša usmeriti pozornost v svojo bogato zgodovino. V petdesetih je koča služila kot okrevališče za mlade, sedaj pa prihajajo na dobrodejno gorsko klimo mladi popotniki z vsega sveta ter uživajo na odlični sončni terasi. Pri nas se kot doma počutijo otroci in njihovi starši, kakor ljubitelji športa, ki so prišli uživati v visokogorskih planinah.

Polet z zmajem v tandemu
Izkusite let na drugačen način. Vsakdo lahko leti kot popotnik med gorami Grison. Ne potrebujete nobenega dodatnega znanja. Ni starostnih omejitev, dobrodošli so tudi otroci.

Ponudba: 
1 noč, vključno s polpenzijonom v skupni sobi in poletom z zmajem,
15% popust za simple ticket na gorsko postajo Gotschna

Cena: 
Odrasla oseba skupinska soba CHF 204.50

Veljvnost: 
21 junij 2013 - 19 oktober 2013


"Soldanella" 
Talstrasse 73 
7250 Klosters (GR) 
Telefon: +41 81 422 13 16 
Fax: +41 81 422 52 09 

Sorodni članki

Prijava