Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

In zakaj ne Kenija?

Ste željni nepozabne dogodivščine, ki jo lahko doživite v Keniji? Ali si želite spoznavati neokrnjeno in prvinsko naravo, kot vam jo lahko ponudi le park Masai Mara v Keniji? Ali radi potujete na oddaljene in manj turistične destinacije? Če ste vsaj enkrat odgovorili da potem se morate prijaviti na divji safari v Keniji in si ogledati osmo čudo sveta: letno migracijo v naravnem rezervatu Masai Mara in izletniški paket v Enchoro kampu.

Vsebina
Enchoro kamp za divje živali vam ponuja najboljše hostelske nastanitve in safari izlete v čistem, udobnem, varnem in sproščenem okolju po ugodni in skoraj luksuzni namestitvi v naravnem rezervatu Masai Mara. Vsi popotniki, pa naj bodo posamezniki, šolske skupine, počitnikarji ali kakršni koli drugi ljubitelji narave in safarijev, ste dobrodošli v Keniji.
 
Na voljo imamo različne namestitve, ki bodo ustrezale najrazličnejšim popotnikom. Enchoro kamp v divjini je delno ograjen, da lahko otroci prosto raziskujejo in ponuja popolno varno okolje v tem šotorskem naselju.
 
Namenjen je tistim, s plitkejšimi žepi, kakršnim koli skupinam ter je primeren tudi za velike družine (z otroci starimi vsaj poltretje leto in dvanajstimi leti ali več), prijateljem ali manjšim skupinam, ki želijo izboljšati skupinskega duha.

Prava dobrodošlica

Safari vodiči vas bodo obvestili o vnaprej plačanih dejavnostih, ki vključujejo jutranje vožnje po Mari ter popoldanske vožnje s pijačo ob sončnem zahodu v narodnem parku. Glavni natakar vas bo obvestil o času obrokov, upravnik nastanitev vam bo povedal, kakšna so hišna pravila v parku ter kar je najpomembnejše – od zore do mraka boste imeli spremstvo od javnih prostorov pa do šotorov. Ker je to kamp na prostem se lahko namreč zgodi, da kadarkoli vidite divje živali. Rezervirajte si skoraj luksuzno namestitev po ugodnih cenah v Masai Mara in paket vodenj Masai Mara tour activities.
 

Kaj vam bo še posebej všeč v našem kampu?

  • Prostorni in udobni šotori z udobnimi posteljami in kvalitetnimi ležišči ter dobro urejenimi sanitarijami.
  • Prekrasni pogledi iz šotorov.
  • Izvrstni obroki, ki jih pripravijo izkušeni kuharji.
  • Uslužno osebje v jedilnici.
  • Prekrasna okolica šotorišča.
  • Prijazno in uslužno osebje.
  • Možnost da s prostovoljnim delom doprinesete skupnosti Masajev.
Enchoro kamp je brez trohice dvoma prekrasen safari kamp, ki je narejen z namenom nuditi skoraj luksuzne nastanitve brez nepotrebnih posegov v naravo, saj skrbimo za okolje in divjino ter verjamemo v varovanje tako rastlinskega kot živalskega sveta. Z namenom zaščite okolja uporabljamo tudi sončno energijo za potrebe razsvetljave.
 
Šotori so v drap barvi, za gradnjo pa se uporablja lokalen les. Prav tako pa so senčila lokalno pridelana in prekrasno okrašena.
 
Prav tako je izbira živil za obroke prvovrstna tako da boste uživali tudi v izjemno okusni hrani. Vodja naše kuhinje je priznan kenijski kuhar in njegove kulinarične stvaritve resnično spadajo med prave mojstrovine.
 
Za več informacij ali rezervacijo namestitve ter posebne pakete aktivnosti brez oklevanja stopite v stik z našim osebjem preko maila ali pa kar po telefonu.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava