Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pustolovščina s kanujem v Švici

Vsebina
Pustolovščina s kanujem na Aari v Solothurnu

Kdorkoli se oglasi v hostlu Solothurn bo doživel stvar ali dve! In oglasite se lahko res kadarkoli, saj mimo hostla vodi kolesarska pot Aare. Hostel se splača obiskati že zaradi sodobne konstrukcije stekla in jekla v zgodovinski pokrajini "Am Land" hišic. Ob večerih vas staro mesto, ki je le okoli vogala, pritegne med zasanjane ulice, udobne pivnice in med neverjetno ponudbo kulturnih in zabavnih dejavnosti, namenjenih tako mladim kot mladim po duši.



Mlada stavba v starih oblačilih
Nekoč je bila to zgodovinska stavba iz 17. stoletja, ki je prebivalcem Solothuma služila kot carinarnica, trgovska hiša in skladišče, pa tudi kot gledališče in nazadnje šola. V samo stavbo je bila postavljena konstrukcija jekla in stekla, ko je leta 1994 to postal hostel. Arhitekturno so poudarjeni prostor za spanje, rekreacijo in seminarje. Spalnice so na primer majhne hišice v stavbi – ne pozabite pa spalnih vreč, da se naspite po nordijsko.



Ponudba pustolovščine s kanuji
Izkusite nepozabno doživetje spusta s kanujem po Aari, vključno z opremo in varnostnimi napotki Globepaddlerja. Uživajte v dvodnevni turi s kanadskim kanujem, ki vas popelje od Bürena do Aarwangena preko Solothuma, kjer je v paket vključena tudi nočitev v Solothurn Youth Hostel (s polpenzionom). Udeleženci sami poskrbijo za zavarovanje in morajo znati plavati. Otroci morajo obvezno biti v spremstvu staršev.

Ponudba:
1 noč v skupinski sobi, vključno s polpenzionom in dvodnevnim spustom s kanujem

Cena:
• odrasli CHF 157.50
• otroci med 2 in 5 let CHF 47.00
• otroci med 6 in 11 let CHF 68.50
• otroci med 12 in 15 let CHF 69.50

Več na spletni strani: http://ow.ly/o5OhH .

Sorodni članki

Prijava