Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Pod Voglom in ugodni zimski paketi

Vsebina

Hostel Pod Voglom je lociran na eni najlepših lokacij v Sloveniji - v objemu Bohinjskega jezera blizu gozda, kjer vas bo pozimi prebudila belo obarvana okolica in pogled na zasnežene bohinjske gore.Tudi v zimskem času vam pri nas ne bo dolgčas, saj smo pripravili kar nekaj zimskih aktivnosti, ki so v paketih še posebej ugodne.

 
 
 
Tisti, ki nimate preveč časa, a ga želite zelo aktivno preživeti, vam bo na kožo pisan 3- dnevni paket, ki zajema 2 nočitvi z zajtrkom, 2- dnevno smučarsko karto in poldnevno izposojo krpelj. Poleg tega ponujamo tudi 5- dnevni paket, ki vključuje 4 nočitve z zajtrkom, 4-dnevno smučarsko karto in dnevno izposojo krpelj ter 7- dnevni paket, ki vsebuje 6 nočitev z zajtrkom, 6- dnevno smučarsko karto in skupinski izlet s krpljami.
 
 
 
 
 

Vsi gostje imajo seveda možnost samo astanitve v našem hostlu, kjer si sami popestrijo in organizirajo počitnice, osebje hostla pa je vedno na razpolago za informacije in predloge gostom. V zimskem času ima poseben čar tudi sprehod ob jezeru, izlet z gondolo na Vogel ali ogled slapa Savice. Zvečer pa ob toplem kaminu prelistate kakšno knjigo, ki si jo ravno tako lahko sposodite v mini knjižnici hostla.V baru je na voljo pikado, namizni nogomet in biljard ali pa si sposodite kakšno od družabnih iger.
 

Če se vendarle odločite za smučanje, imate kot naš gost 15% popust na nakup najmanj 2-dnevne smučarske karte -  najsi gre za smučišče Vogel ali skipass - kombinacijo s smučiščem Kobla. Vsi gostje hostla imajo v ceni vključen tudi prevoz s ski busom, ki v zimski sezoni vsak dan prevaža na smučišča obiskovalce Bohinja in ustavi tudi tik pred hostlom Pod Voglom.
 
 
 

Za tiste nabolj aktivne in željne adrenalina, pri nas izvajamo tudi nočne zimske aktivnosti. Gre za nočno sankanje z Vogarja nad Staro Fužino, kjer je najdaljša sankaška proga v Sloveniji, dolga 5 km. Sankanje je mogoče vsak dan ob 17h, 19h ali 21h, vedno kadar vremenski pogoji omogočajo prevoz gostov do vrha. Na cilj udeležence namreč peljemo s kombijem, jim razdelimo sanke in čelne svetilke ter jih na cilju pričakamo s kuhanim vinom ali čajem, da se pogrejejo in uživajo v zimski nočni idili.
V ponudbo zimskih športnih aktivnosti hostla spada nočno sankanje, rafting na snegu, polet v tandemu z jadralnim padalom, zimsko gorsko kolesarjenje in ledno plezanje. Kadarkoli si gostje pri nas lahko sposodijo krplje in se sami odpravijo na raziskovanje zasneženih travnikov in stranpoti po okoliških hribih in planinah.

Bohinj ima v zimskem času prav poseben čar in je podlaga za nepozabno zimsko pravljico. Mi uživamo v vsakem letnem času, prepustite se tudi vi tem užitkom in nas obiščite.


Veseli bomo vašega obiska!

Sorodni članki

Prijava