Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Barcolana - največja regata na svetu

V Tržaškem zalivu se v prvih dneh oktobra zbirajo navdušenci jadranja, na največji regati na svetu – Barcolani. Letošnja 45ta Barcolana za povrstjo, bo napolnila Tržaški zaliv s pisanimi jadri in množico občudovalcev. Najlepši pogled na Barcolano nudi Debeli rtič, ki z vrha med vinogradi ponuja pogled na hrvaško Savudrijo z ene strani in italijanski Gradež na drugi strani. Barcolana je priložnost za srečanje za več kot 20.000 jadralcev pred več kot 300 tisoč gledalci. Barcolana je najbolj priljubljena regata v sredozemskem morju. V jedru kraja Barcola, po katerem nosi regata ime, se v dneh regate zvrstijo številni dogodki.

Vsebina
Debeli rtič vam nudi izjemno točko za ogled Barcolane, ter je izhodišče za številne sprehode, izlete in obiske naravnih in kulturnih točk, ki so vredne ogleda.

Kje spati?

Priporočamo vam Hostel Debeli rtič. Hostel vam ponuja namestitev v 43 udobnih domačih sobah s skupno 132 ležišči (vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem z - večina od njih balkon ali teraso s pogledom na morje ali na okoliške vinograde. Nudijo vam zajtrk ter dodatno kosilo in večerjo, sobo s svežo posteljnino in brisačami, brezplačno parkirišče in brezplačen brezžični internet.
 
Informacije in rezervacije:
Hostel Debeli rtič
Jadranska cesta 73, 6280 Ankaran
T: +386 (0)5 909 7000

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava