Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Madridski muzej ponuja popust

Vsebina
S svojo HI člansko izkaznico boste deležni popusta v muzeju Thyssen-Bornemisza de Madrid!

Španska hosteling zveza (REAJ) in muzej Thyssen-Bornemisza de Madrid sta podpisala dogovor, ki bo spodbudil kulturni turizem, hkrati pa bodo hostli promovirali stalno razstavo muzeja.



Dogovor tvori program promocijskih dejavnosti, ki bodo pripomogli spodbujanju članskih HI izkaznic tako s strani muzeja kot hostlov, hkrati pa bodo promovirali stalno muzejsko zbirko in obiske ene najpomembnejših kulturnih ustanov v Španiji.

Vsak obiskovalec, ki bo ob nakupu vstopnice za obisk muzeja pokazal člansko izkaznico Hosteling International, bo deležen sledečih ugodnosti ob obisku stalne muzejske zbirke:
- če ste preko 30, boste dobili 10% popusta na redno ceno
- če še niste 30, boste deležni posebne znižane cene
- skupine s HI izkaznico prejmejo 10% na trenutno ceno
- lastniki družinskih HI članskih izkaznic pa bodo deležni popustov glede na lastno starot (starostna meja 30), otroci mlajši od 12 let pa bodo imeli prost vstop
- velike družine bodo deležne splošnega popusta za vstop v muzej



Muzej Thyssen-Bornemisza obiskovalcem ponuja pregled umetnosti od 13. do poznega 20. stoletja. Razstavljanih je skoraj 1000 umetnin, ki obiskovalcem prikažejo najpomembnejša zgodovinska obdobja ter umetniške smeri v Evropi, kakor so renesansa, barok, rokoko in romantika ... pa vse do pop arta 20. stoletja. Muzej ima prav tako zbirke, ki jih državne zbirke ne predstavljajo, kot so impresionalizem, fauvizem, nemški ekspresionizem ter eksperimentalna avandgarda pričetka prejšnjega stoletja. Ponosni pa so tudi na svojo zbirko ameriških slik iz 19. stoletja, ki jih ni moč najti po drugih evropskih muzejih.

Zmagovalec iniciative Big Blog Exchange, Andy, je obiskal muzej tekom svojega bivanja v Madridu. Njegove misli lahko preberete TUKAJ

Za dodatne informacije obiščite: www.reaj.com ali www.museothyssen.org/en.  

Sorodni članki

Prijava