Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Jesenska ponudba Švicarskih hostlov

Vsebina
Švicarska hostling mreža, ki šteje kar 52 prenočišč, ki se nahajajo v romantičnih gradovih in vilah ter vse do udobnih kmečkih hostlov ter živahnih mestnih prenočiščih je popotniškemu turizmu podala novo dimenzijo imenovana: "Youthpalace"! Lokacija je neverjetna in pogosto obiskana, večina objektov pa ima nadvse nenavadno zgodbo, saj so ali na pomembni lokaciji, ali pa v pomembni stavbi.



Zakaj se ne bi v zadnjem trenutku odločili ter rezervirali podaljšan vikend ali tedenski oddih? Kar 41 hostlov vam želi dobrodošlico ter vas pričakuje to jesen. Izkoristite popust vse do 33%!

Posebna ponudba: 
3 ali 6 noči v skupni sobi z zajtrkom

Cena:
3 noči od CHF 69 
6 noči od CHF 135

Veljavnost ponudbe: 
01 - 31 oktober 2013 ali do konca jeseni 

Cene so na osebo. Ponudba je odvisna od razpoložljivih ležišč ter povpraševanja ali spletne rezervacije ter se ne more združiti z ostalimi posebnimi popusti ter je ni mogoče uveljaviti za že rezervirana ležišča.

Rezervacija:
Najmanj en dan pred prihodom. Posebno ponudbo lahko uveljavite ob rezervaciji preko spleta (s kreditno kartico), preko e-maila, ali po telefonu. Cene vam pošljemo na vašo zahtevo.

Gostje, ki ne želijo kupiti članske izkaznice za celo leto, lahko kupijo izkaznico na dan prihoda v recepciji hotela. Ta izkaznica stane 6CHF za osebo za noč, ali 12CHF za družino za noč.


Sorodni članki

Prijava