Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Nemčiji

Vsebina
Le pred nekaj dnevi se je pričelo svetovno prvenstvo v veslanju s kanujem v nemškem Duisburgu. Sedaj, koncem septembra 2013, pa je v mestecu posvečenemu športom, vrata odprl nov hostel Duisburg. Zagotavljajo vam visoko kakovost nastanitve.



V neposredni bližini velikega nogometnega stadiona, speljane proge za regate, odprtega bazena ter ledene dvorane vam nov hostel Duisburg ponuja kar 220 postelj v 70 sobah, s po dvema ali štirimi posteljama na sobo. Vse sobe imajo stranišče in tuš.

Zagotovo bo ta ponudba zlasti zanimiva vsem športno orientiranim popotnikom. Sam hostel v svojo ponudbo vključuje: 
- fitness s savno, 
- telovadnico, 
- prostor prekrit z umetno zelenico,
- dve igrišči za odbojko na mivki,
- sedem sob za seminarje, 
- konferenčni prostori za do 180 ljudi.



Očitno je, da je nov hostel odličen za skupine, ki želijo trenirati. Dobrodošli pa so tudi posamezni popotniki in družine.

Youth Hostel Duisburg je prav tako dobro izhodišče za spoznavanje mesta Düsseldorf in dediščine iz nekdanjega industrijskega centra Nemčije v Porurju. Ogledate si lahko zaprte plavže, železarne ali plinarne. Večina nekdanjih industrijskih področji pa so sedaj živahna področja za rekreacijo z mnogimi možnostmi za sprostitev in preživljanje prostega časa. Nedaleč stran pa lahko najdete tudi območje, ki se ponaša s kar šestimi jezeri, ki vabijo k rekreaciji.

Ne odlašajte, razgibajte se in obiščite Youth Hostel Duisburg.

Kontaktni podatki:
Jugendherberge Duisburg Sportpark
Sport-Jugendherberge
Kruppstr. 9
47055 Duisburg
Tel: 0049 203 724164
Fax: 0049 203 720834

Sorodni članki

Prijava