Kategorije
 
  Učenje
  Naravne znamenitosti
  Gradovi
  Ogledi
  Muzeji in Galerije
  Športne aktivnosti
 
 
Soča rafting d.o.o.
Soča rafting d.o.o.
Trg golobarskih žrtev 14
5230 Bovec
Tel.: +386 (0)41 72 44 72
info@socarafting.si
www.socarafting.si

15% popusta na rafting, kanjoning, hydrospeed, kanu, kajak in 10% na zipline
V podjetju Soča rafting d.o.o. smo aktivni že od leta 1989 in smo vodilni izvajalec športnih programov v dolini Soče in Sloveniji.  Naš športni center se nahaja v centru Bovca, kjer vam nudimo parkirni prostor, slačilnice, omarice za shranjevanje osebnih predmetov, predvsem pa kvalitetno storitev in opremo, atestirano po evropskih standardih. Izlete vodijo profesionalni lokalni vodniki z licenco.

Od aprila do oktobra organiziramo aktivnosti na Soči (rafting, kanjoning, šolo kajaka, spust s kajakom in kanujem, hydrospeed), pohodništvo, prosto plezanje, kolesarske izlete in nudimo izposojo koles. Za zaključene skupine organiziramo team building programe. Od decembra do je aktualna naša šola smučanja, sankanje z Mangarta, izposoja smučarske opreme, krpljanje, ski servis, test smuči Elan.  

NOVO! NOVO!
Bovec zipline Učja Eco Adventures je postavljen v slikovit in neokrnjen kanjon Učje in je eden izmed najatraktivnejših in najvišjih v Evropi. Jeklenice v dolžinah 250-400 m se dvigujejo od 100-150 višinskih metrov nad kanjonom Učje.

Zipline organiziramo celo leto.Več na spletni strani www.zipline.si.

Dobrodošli!