Kategorije
 
  Učenje
  Naravne znamenitosti
  Gradovi
  Ogledi
  Muzeji in Galerije
  Športne aktivnosti
 
 
TOP Extreme rafting center Bovec
TOP Extreme rafting center Bovec
Žaga 151
5224 Srpenci
Tel.: +386 (0)31 62 06 36
toprafting@gmail.com
www.top.si

15% popusta na rafting in canyoning ter 10% popusta na kajak,hydrospeed,jamarstvo,plezanje in bungee jumping

Zbirno mesto za dejavnosti: rafting, canyoning, kajak , hydrospeed ,.. je v športnem centru TOP Extreme, ki se nahaja 6 km nižje od Bovca pred vasjo Žaga. Tu imate na razpolago slačilnice , varovan parkirni prostor, urejen piknik prostor ter možnost iger na travi ( nogomet, odbojka, badminton,… ). Trajanje posameznih izletov cca 2 uri 30 minut. V ceni vse vključeno s seboj potrebujete le kratko majico in kopalke. Sezona od Aprila do Oktobra po predhodnih rezervacijah vsak dan.

RAFTING, KAJAK in HYDROSPEED se izvajajo na odseku reke Soče, ki poteka od našega športnega centra do Trnovega ob Soči. Izleti so primerni za vsakogar . Po krajših navodilih se v prvem lažjem delu prilagajamo na reko Sočo, v drugem zahtevnejšem pa lahko uživamo v neokrnjeni naravi po zelenomodri lepotici.

CANYONING – se izvaja na potoku SUŠEC, le 2 km iz našega športnega centra. Po začetni 20min hoji se spustimo v sotesko in začnemo s plavanjem , drčanjem in skakanje po čudoviti soteski ki jo je narava izklesovala tisočletja

Smo pa tudi edini organizatorji BUNGEE JUMPINGA v Sloveniji. Skoki se izvajajo 1x tedensko z Solkanskega mostu pri Novi Gorici. Obvezne predhodne prijave. Občutek ki ga zagotovo še niste doživeli. Pogled s strahom – nepozabno doživetje. 

TOP Extreme v dolini reke Soče že 20 let !