Kategorije
 
  Učenje
  Naravne znamenitosti
  Gradovi
  Ogledi
  Muzeji in Galerije
  Športne aktivnosti
 
 
Pac sports, Borut Jurkovič s.p.
Pac sports, Borut Jurkovič s.p.
Ribčev laz 50
4265 Bohinjsko jezero
Tel.: +386 (0)40 86 42 02
podvoglom@siol.net
www.pac-sports.com

10% popust na vse športne aktivnosti v ponudbi Pac sports.

Pac sport & Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju v Sloveniji. Zaradi svoje lokacije tik ob Bohinjskem jezeru je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi.

V hostlu se nahaja športni center Pac sports, na dvorišču pa še adrenalinski park. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri  kateri od športnih aktivnosti kot so rafting, hydrospeed ali soteskanje ali pa ogled Bohinjskega jezera od zgoraj na tandemskem poletu s jadralnim padalom. 

Ob hostlu je tudi vrt z otroškimi igrali ter ležalniki, kjer si gostje lahko odpočijejo in v senci dreves preberejo kakšno knjigo. Med dodatno ponudbo Hostla Pod Voglom spada organizacija raznih srečanj, koncertov, potopisnih predavanj, teambuilding programov in piknikov za goste hostla in individualne skupine. Ravno tako hostel skozi celo leto nudi nastanitev šolskim skupinam, študentskim delavnicam, športnikom na pripravah in organizira športne dneve in aktivnosti za mladino.

Več o »Pac sports, Borut Jurkovič s.p.«.


Rezultatov na stran