Kategorije
 
  Učenje
  Naravne znamenitosti
  Gradovi
  Ogledi
  Muzeji in Galerije
  Športne aktivnosti
 
 
Avantura outdoor agency
Avantura outdoor agency
Trg golobarskih žrtev 19
5230 Bovec
Tel.: +386 (0)41 832 774
info@avantura.org
www.avantura.org

10 % popust za polet z jadralnim padalom v tandemu
Bovec ne bi bil Bovec brez svojih adrenalinskih zasvojencev, radovednih vohunov skritih kotičkov, ki so se pripravljeni podati na pot s tistimi, ki častijo lepoto in potrebujejo hip vznemirjenja, da bi polno občutili edini svet, ki ga poznamo.

Upamo, da vam bo Avantura na tej poti v pomoč. Da vam bomo pomagali iz dneva iztisniti vse trenutke. 

Avantura gleda na Bovec, njegove doline in vode iz ptičje perspektive. Nič ni bolj poživljujočega za duha kot svobodno drsenje skozi zračne plasti ob spremljavi orkestra alpskih mogočnikov.

Letenje v tandemu je naša  najljubša in najstarejša ponudba. Nekje pač moraš biti doma in mi smo najraje v zraku. Naše prvo vzletišče je Mangart, tako zaradi nadmorske višine, kot tudi zaradi dramatične scene, ki se ponuja očem. »Krotkejši« vzletišči sta na Stolu in Kuku, kjer že okušamo mehke vdore Sredozemlja v alpski svet. Pozimi in daleč v pomlad je Kanin, ki ponuja izjemne razglede, zasnežen in od tod zajadramo s smučišča in se po zračni poti odpravimo v Bovec.

Za nami so leta letenja in stotine zadovoljnih gostov, ki smo jim, upamo, pomagali stopiti korak bliže tistemu, kar se sodobnemu človeku odmika – naravi.