5% popusta za HI člane

5% popusta za HI člane pri vseh Education First (EF) jezikovnih tečajih

Če ste član Hostelling International (npr če imate mednarodno člansko izkaznico ali nacionalno) ste upravičeni do ekskluzivnega 5% popusta pri Education First (EF) jezikovnim tečaju! Education First je svetovni organizator izobraževalnih programov.

5% popust lahko znese do največ USD300 (ki jih na žalost ne moremo seštevati) in se upoštevajo pri vseh EF jezikovnih tečajih, ne glede na stopnja znanja jezika ali dolžine tečaja!  Šole EF se nahajajo po vsem svetu, tako da se lahko učite angleščino v San Franciscu, francoščino v Parizu ali španščino v Kosta Riki – svet vam je na dlani!

Več boste izvedeli, če kliknete tukaj.

Izkoristite še dodatne prednosti vaše kartice, s tem da se nastanitev v katerega od HI hostlov, dokler obiskujete tečaj! Pri preko 4000 hostlih po svetu, se zagotovo najde kakšen v vaši bližini. Poiščite si hostel na hihostels.com ali uporabite novo Hostel aplikacijo za iPhone ter poglejte, kateri hostel je najprimernejši za povezavo z vašo izbiro ‘Around Me’.

Ne pozabite navesti, da ste član Hostelling International med tem ko si rezervirate EF, saj drugače ne dobite popusta. Veselo učenje in hostliranje!