Najboljša zimska destinacija

Če še to zimo niste smučali, je čas, da zberete svoje prijatelje in družino in rezervirate svoj izlet v Avstrijo.

Avstrija je znana kot ena najboljših smučarskih destinacij na svetu. Stotine kilometrov prog, ki so popolno pripravljene, prav kličejo po zimskem oddihu. Smučarska industrija v Avstriji vsako leto raste in omogoča organizatorjem, da ponujajo najboljše pogoje. 


@Author: Peter Podpera

V Zgornji Avstriji se nahaja regija Salzkammergut. Območja Dachstein-West ne moremo bolj priporočati. 140 kilometrov raznolikih prog in 58 modernih vlečnic čaka smučarje in deskarje. 

»Regijo najdete med idilično vasico Hallstatt v območju Dachstein-Salzkammergut in vasicami Russbach in Annaberg, ki je dom smučarske zvezde in petkratnega svetovnega prvaka Marcela Hirscherja v provinci Salzburg. Tukaj se je razvilo trajnostno in skrbno načrtovano prvovrstno smučarsko območje. Dachstein West je še vedno malce skrita smučarska destinacija, vendar bodo vsi smučarski navdušenci nad njo očarani.« Več na: www.dachstein.at/en/winter/skiing/ski-region/ski-resort.


@Author: Erber

Proge so gladke in široke, ponujajo pa tudi več aktivnosti za otroke, tako da je območje popolno za družine. Seveda ne bodo nad to regijo navdušene samo družine. Bad Ischl ponuja tudi terme, ki se nahajajo blizu našega hostla, tako da bodo prav vsi – zimski zaljubljenci, aktivni športniki in tisti, ki imajo radi zabave, našli nekaj zase.