Globetrotter – stran za popotnike

Nasveti za popotnike od popotnikov
 
Iščete poceni letalske karte? Ali pa nasvete za vaše naslednje potovanje? Mogoče nasvete za popotnike, popotniške nasvete za vaše starše, prijatelje, morda babico in dedka? Na pravi strani ste. Globetrotter ponuja vse, kar bi vaša popotniška duša želela – popotniške popuste, nasvete, pustolovščine in vtise.
 
 
Kaj sploh je Globetrotter?
Globetrotter je popotniški časopis Popotniškega združenja Slovenije. Pišejo ga prostovoljci popotniškega združenja, ki si sami izberejo temo, o kateri bodo pisali – pišejo lahko potopis, popotniške nasvete, intervjuje z zanimivimi popotniki, svoje izkušnje s potovanji v tuje dežele, pa tudi izkušnje s hostli, ki jih obiščejo. Izhaja enkrat mesečno in je namenjen vsem, ki radi potujejo ali bi si želeli potovati. Uporabljate ga lahko kot popotniški vodič, iskalnik za hostle, ponuja zanimive popotniške popuste, namigovalec za ugodne letalske karte in še več. 
 
Kot sem že omenila, ga pišejo strastni popotniki in prostovoljci, kar pomeni, da jih z branjem njihovih pustolovščin podprete tudi vi. Popotniki, ki ustvarjamo za Globetrotter smo vedno veseli, ko nam urednica sporoči, da je bil naš članek lepo sprejet. Tukaj se lahko prijavite na spletni časopis Globetrotter in na novičke, ki izhajajo nekajkrat mesečno. Verjamemo, da boste tudi vi našli kaj zanimivega.
 
Kakšne članke bom tam prebral?
No, ker je popotniški časopis, boste tam lahko prebrali v glavnem popotniške članke – torej potopise, nasvete za potovanja, kako pakirati, kako potovati ceneje, članke o odprtjih novih hostlov ali pa o popustih s člansko izkaznico HI. Našli boste članke na temo Slovenije ali pa potopise o drugih koncih sveta. Nekaj za vsakogar.
 
 
Če vas še nismo prepričali, naj vam povemo, da je Globetrotter poslan na več kot 11.000 e-poštnih naslovov po vsem svetu, spletno stran pa vsak dan obišče skoraj 2.000 obiskovalcev. Boste tudi vi eden izmed naše popotniške družine? Podpirajmo popotništvo, potujmo, pišimo zanimive potopise in podpirajmo drug drugega.

Prijava