Podpora organizaciji

Ker smo nevladna organizacija pomeni, da se vedno pritožujemo, da imamo premalo sredstev in časa za vse čudovite aktivnosti in projekte, pri katerih bi radi sodelovali. Zato te vabimo, da nas podpreš in s tem ne narediš nekaj dobra samo za nas, ampak tudi zate, saj bomo vsi lahko še naprej uživali v še boljših programih našega Popotniškega združenja. Vabimo te, da s svojim sodelovanjem podpreš eno redkih slovenskih organizacij, ki se ukvarja s popotništvom in njegovo promocijo.

Podpreš nas lahko na različne načine. Dober začetek je, da postaneš nas član in nas podpreš s plačilom letne članarine. Kar se ti resnično splača, saj zraven dobiš člansko izkaznico, z njo pa tudi ogromno popustov tako v Sloveniji kot v tujini. Samo v Avstraliji imaš na voljo več kot 700 popustov. Člansko izkaznico lahko dobiš tudi tako, da nam nameniš 0,5 % svoje dohodnine in nam s tem polepšaš dan.

Podpreš nas že samo tako, da spiš v enem izmed hostlov Hostelling International, ki so ena izmed najbolj priznanih verig hostlov na svetu. Ne bo jih težko zgrešiti, saj jih je v 80 državah kar 4000. Tako te zagotovo povsod, kamor želiš iti, čaka naš hostel s prijetno atmosfero in popotniškimi sorodnimi dušami, kjer boš lahko v miru snoval svojo nadaljnjo dogodivščino. In naj tukaj samo omenimo, da s svojo člansko izkaznico lahko dobiš kar 10 % popusta na prenočevanje v naših super hostlih. Podpreš nas seveda lahko tudi preko spleta – tako, da bereš naše novice na naši spletni strani ali pa naš spletni časopis Globetrotter in jih deliš tudi med svojo družino, prijatelje, kolege. Prisotni smo tudi na družbenih omrežjih. Imamo svoj Facebook in Twitter profil, kjer pogosto delimo nove popuste, prispevke naših prostovoljcev in naše nagradne igre, v katerih se splača sodelovati. Veliko nam bo pomenilo tvoje deljenje objav med vse tvoje oboževalce, saj bo tako med ljudmi še bolj zaokrožilo naše pozitivno poslanstvo in naše misli.

S svojo podporo predvsem prispevaš k naši rasti, da lahko še naprej izpolnjujemo svoje projekte in se prijavljamo na nove. Posebej pa pripomoreš k rasti slovenskega popotniškega gibanja. Pomagal boš k temu, da bo slovensko popotništvo raslo v smer trajnostnega razvoja in bo odločno promoviralo življenje in potovanja, ki ne slabšajo lokalnega okolja, ampak prinašajo blaginjo prebivalstvu. Tvoja podpora je tudi podpora globalnemu izobraževanju mladih prek potovanj, ki jim bo pomagalo, da spremenijo svet.