Ugodne počitnice v Bohinju

Za vse, ki si letos želite preživeti prehod pomladi v poletje ali pa barvito jesen v tihoti jezera in ob pogledu na gore, so v največjem slovenskem HI hostlu Pod Voglom pripravili odlično ponudbo, ki vključuje vse od spanja do številnih možnosti za športno udejstvovanje.

Za akcijsko ceno, in sicer za manj kot 48 evrov na osebo, dobite tri nočitve z zajtrkom, vključena pa je tudi izposoja kolesa za štiri ure in povrhu še izposoja supa za enourno raziskovanje jezerske gladine, ob čemer boste lahko uživali tudi v pogledu na okoliške vrhove. Zraven boste dobili tudi vse potrebne informacije o najboljših kolesarskih in pohodniških poteh, od tistih bolj ravninskih do pravih gorskih poti. Eden priljubljenejših je izlet do slapa Savica, nad jezerom pa se razprostirajo številne planine, kjer še lahko poskusite domače mlečne izdelke. Bohinj vam ponuja ogromno možnosti za nova doživetja, tako za športna kot sprostitvena. Ponudbo lahko izkoristite med 1. 5. in 30. 6. ter med 1. 9. in 31. 10.

Hostel pod Voglom leži sredi gozdov na obali Bohinjskega jezera. Je hostel, v katerem se lahko sprostite in ki hkrati nudi tudi aktivna doživetja. Del hostla namreč zavzema športni center Pac Sports, kjer je na voljo izposoja koles in čolnov. Za svoje goste organizirajo vse od vodnih športov s čolni do padalstva in plezanja. Veliko je priložnosti za samostojna pohajkovanja po številnih poteh in za ogledovanje okoliških vasi. V bližini je slavno Blejsko jezero. Hostel je primeren za družine, skupine in individualne popotnike. Pred njim se nahajata otroško igrišče in prostor za piknik.

Hostel pod Voglom vas s to izjemno ponudbo pričakuje med 1. 5. in 30. 6. 2019 ter med 1. 9. 2019 in 31. 10. 2019. Vse, kar morate narediti, je, da rezervirate svoj termin in se odpravite na zaslužene počitnice.