O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Koča Suha
 
Youth Hostel Koča Suha
Ribčev Laz 19
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)40 86 42 02
koca.suha@youth-hostel.si
www.pac.si
Rezerviraj Hostel Koča Suha
 
Podeželski Hostel
Poletni Hostel
Skupinski Hostel
Zimski Hostel
Hostel Koča Suha je primerna za večje skupine oz. zaključene družbe in družine, ki bi radi svoj dopust preživeli v mirni soseski Triglavskega narodnega parka. Skupno ima koča 24 ležišč v različnih tipih namestitve. 

Koča Suha se nahaja znotraj neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka (Ribčev laz 19) ob Bohinjskem jezeru. V poletnem času je odlično izhodišče za planinske izlete, kolesarjenje ter številne druge adrenalinske športe (rafting, soteskanje, polet s tandemom, izlet s kanujem ali kajakom po Bohinjskem jezeru ali Savi Bohinjki) ali lenobno poležavanje na plaži oz. plavanje v kristalno čistih vodah Bohinjskega jezera. 

Je v neposredni bližini Bohinjskega jezera (cca 500 m) in smučarskega centra Vogel (cca 5 km). Pozimi do smučarskega središča vozi tudi brezplačen SKI BUS. V bližnji okolici (cca 500 m) najdete trgovino, pošto, turistično-informacijski center, bančni avtomat, restavracije in bare.

Koča Suha je bila v letu 2013 popolnoma prenovljena, kuhinja je sodobna in popolnoma opremljena s prostorno jedilnico. Gostje lahko uživajo na velikem vrtu (800 m²), kjer so jim na voljo ležalniki, žar in tri zunanje lesene mize. 

PONUDBA:

MANSARDA: 5x 2-posteljna soba.
PRITLIČJE: družinska 5-posteljna soba, dnevna soba/jedilnica, kuhinja, kopalnica (kopalna kad + WC), sanitarije. 
KLET: družinska 7-posteljna soba, 3-posteljna soba, kopalnica (2x tuš + WC). 
OSTALO: 
- opremljena kuhinja (pribor, posoda, kuhinjski pripomočki), hladilnik, štedilnik (steklokeramična plošča + štedilnik na drva), napa, pomivalni stroj,
- pralni in sušilni stroj,
- LCD, brezplačni WI-FI,
- knjižnica in družabne igre,
- posteljnina in brisača, sušilec za lase,
- vrt, terasa z ležalniki,
- uporaba žara,
- parkirišče.

PAC SPORTS center je od koče oddaljen 2 km. Pri vseh Pac sports aktivnostih in izposoji opreme našim gostom nudimo 10 % popust. 

Kako do nas: Iz smeri Bohinjska Bistrica na začetku vasi Ribčev laz zavijete iz glavne ceste na levo pri velikem zelenem napisu »Hotel Kristal«. Peljete naravnost do temne lesene hiške z zelenimi polknami (Ribčev laz 19).   

Recepcija Hostla Koča Suha je v Hostlu pod Voglom.
Vpis gostov: po 15. uri.
Odjava gostov: do 10. ure na dan odhoda

Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran