Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Registracija

Vpišite svoje podatke.

PODATKI RAČUNA


OSEBNI PODATKI


Varnost

Pogoji o obdelavi in varovanju osebnih podatkov

S posredovanjem osebnih podatkov soglašate, da Popotniško združenje Slovenije vaše podatke uporablja za namene pošiljanja elektronskih obvestil vezanih na teme, ki ste jih izbrali. S tem ste seznanjeni, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo. Popotniško združenje Slovenije za prijavo na elektronska obvestila uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe osebnih podatkov, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

Popotniško združenje Slovenije bo osebne podatke skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Osebni podatki, ki jih pridobimo od vas na podlagi vašega izrecnega soglasja, so shranjeni v elektronski zbirki osebnih podatkov, ki je ustrezno tehnično zavarovano in dostop do njih imajo le pooblaščeni zaposleni na Popotniškem združenju Slovenije. V primeru ogroženosti varstva osebnih podatkov bomo brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v 72 urah po seznanitvi z ogroženostjo varstva vaših osebnih podatkov o njej obvestili pristojni organ.

Vaše pravice:

  • Kadar koli imate pravico zahtevati, da popravimo oz. dopolnimo netočne oziroma pomanjkljive osebne podatke v zvezi z vami.
  • Kadar koli lahko zahtevate vpogled v podatke ali takojšen izbris svojih osebnih podatkov.
  • Kadar koli imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov v primeru njihove netočnosti, nezakonitosti, prenehanja namena obdelave ali vložitve ugovora.
  • Kadar koli imate pravico zahtevati, da vam posredujemo osebne podatke, ki jih obdelujemo v zvezi z vami.

Vsekakor se zavezujemo, da vaših osebnih podatkov ne bomo posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vašega izrecnega pisnega soglasja. Osebni podatki se bodo predali tretji osebi le v primeru prijave na natečaje in nagradne igre, ki jih izvajamo v sodelovanju z zunanjimi partnerji.