Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Podpora organizaciji

Popotniško združenje Slovenije je nevladna mladinska organizacija, ki izvaja vrsto projektov in aktivnosti predvsem na področju mobilnosti mladih. Za uresničitev naših idej in projektov pa nedvomno potrebujemo tudi ustrezne materialne in finančne vire. Smo vodilna organizacija za promocijo mobilnosti mladih, predvsem v smislu potovanja kot neformalne oblike izobraževanja in prav vsak lahko pripomore k večjemu številu kakovostno izpeljanih aktivnosti.

S članstvom v Popotniškem združenju Slovenije boš največ pridobil prav ti, saj prinaša ogromno popustov v Sloveniji in tujini (v Avstraliji je na primer preko 700 popustov za člane). Največja ugodnost pa je vsaj 10 % ugodnejša nočitev v katerem koli izmed 4.000 HI hostlov v svetu. Do članstva lahko prideš tudi brez plačila, saj nam lahko nameniš 1 % svoje dohodnine, ki bi sicer končala v državnem proračunu. Tako boš pomagal sebi do članstva, nam pa do nekaj dodatnih sredstev za aktivnosti.

Tudi s prenočevanjem v Hostelling International hostlih boš izkazal pripadnost organizaciji in vrednotam, ki jih zastopamo. Gre za najbolj priznano verigo mladinskih prenočišč na svetu, ki ima 4.000 hostlov v več kot 80 državah sveta. V hostlih pa ne boš samo prenočil, ampak se srečal s prijetno atmosfero in popotniki z vseh delov sveta s katerimi boš delil svoje izkušnje in načrte za nadaljnje popotovanje.

Tudi na spletu delimo svoje poslanstvo – prebiraš lahko naše novice in spletni časopis ter najzanimivejše informacije in članke deliš s svojimi prijatelji, družino ali sodelavci v živo ali preko socialnih omrežij. Seveda pa smo s svojim profilom prisotni tudi na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter, kjer pogosto delimo nove popuste, prispevke prostovoljcev ter nagradne igre, v katerih se splača sodelovati. Deljenje informacij, povezav in našega poslanstva med tvoje prijatelje in oboževalce je seveda tudi oblika podpore promocije mladinske mobilnosti in mladinskega popotništva, ki sta osnova našega pozitivnega poslanstva.

S podporo prispevaš tako k rasti Popotniškega združenja Slovenije kot tudi k svoji osebnostni rasti, saj boš zagotovo našel aktivnost ali projekt, s katerim se boš poistovetil. Najpomembneje pa je, da pomeni promocija našega poslanstva tudi promocijo okolju najprijaznejše oblike potovanja in tako pripomoreš k trajnostnemu razvoju turizma in dviga kvalitete življenja in bivanja tako popotnikov kot tudi lokalnega prebivalstva. S podporo mobilnosti in neformalnemu izobraževanju skozi potovanja boš eden tistih, ki spreminjamo svet na bolje.