O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Kranj
 
Youth Hostel Kranj
Kidričeva cesta 53
4000 Kranj
+386 (0)4 201 04 30
kranj@youth-hostel.si
hostel.dsd-kranj.si
Rezerviraj Hostel Kranj
 
Podeželski Hostel
Zgodovinski Hostel
Hostel DŠD Kranj leži na severnem robu mesta Kranj, v mirni soseski Zlato polje. Deluje v okviru Dijaškega in študentskega doma Kranj, zato je med šolskim letom pretežno zaseden z dijaško in študentsko populacijo. Med 15. junijem in 15. septembrom pa nudimo namestitev kot Youth Hostel v sklopu Popotniškega združenja Slovenije.  Hostel je oddaljen dobrih 5 minut hoda od avtobusne postaje in 15 minut od železniške. Do glavnega mesta Ljubljane je le 25 km, do letališča Jožeta Pučnika pa 7 km. Do podnožja Julijskih in Savinjskih Alp ni daleč, do obale in drugih delov Slovenije pa vas bo avtocesta popeljala v manj kot dveh urah.

Namestitev je možna v dvo- in troposteljnih sobah in študentskih apartmajih. Na razpolago je 16 troposteljnih sob in 4 dvoposteljne. Sanitarije in umivalnice so skupne (ločene po spolu). Možna je uporaba kuhinje, družabnega prostora s TV in računalnikom. Apartmaji imajo svojo kuhinjo in kopalnico. Posteljnina in brisače so vključene v ceno. Na recepciji lahko kupite žetone za uporabo pralnega in sušilnega stroja. 

Za skupine 20 oseb in več na osnovi vnaprejšnjega dogovora lahko zagotovimo tudi vse obroke. Kajenje ni dovoljeno. Gostom je na voljo brezplačen parkirni prostor.

Recepcija je odprta 7h do 11h (med tednom od 6h do 14h) in od 18h dalje. Plačilo je možno le z gotovino. Odjava do 10.ure.

Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran