Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel MC Brežice

Gubčeva ulica 10a

8250 Brežice

Število ležišč: 71

+386 (0)5 908 37 97

Izven mestnega vrveža, a v bližini mestnega jedra, v mirnem okolišu na obrobju mesta Brežic se nahaja moderna infrastruktura, ki se razteza na skoraj 2500 kvadratnih metrih in ponuja različnim generacijam možnost prenočišča, odličnega oddiha in atraktivnih doživetij.

Mladinski hotel Brežice – MC Hostel Brežice je del Mladinskega centra Brežice in tako v sklopu slednjega ponuja bogat spremljevalen program s področja delovanja otroških in mladinskih programov, kulture s prireditvami za različne okuse in širokim spektrom neformalnih izobraževanj in s tem odpira nove dimenzije mladinskega turizma v lokalnem okolju.

Izjemna in sodobno opremljena infrastruktura, ki vsekakor prednjači v lokalnem okolju ponuja kongresno-seminarske prostore (15-240 oseb) z vrhunsko tehnično opremo in nudi organizacijsko, tehnično in gostinsko podporo pri različnih dogodkih.

Namestitvene kapacitete ponujajo kombinacijo zasebnosti in družabnosti v trendovsko opremljenih sobah. Na voljo je 10 dvoposteljnih sob, 4 šestposteljne sobe in 3 apartmaji z lastno kopalnico, tako lahko mladinski hotel naenkrat gosti 71 oseb z dodatnimi ležišči vred. Gostom je na voljo turistično-informacijska točka, souporaba kuhinje z vso dodatno opremo, prijeten družabni prostor s televizijo in DVD-predvajalnikom, v prvem nadstropju pa lahko gostje brezskrbno uživajo na sončni terasi s pogledom na grad in mestni park, opremljeno s stoli in mizami za druženje. Hostel ima tudi lastno pralnico, ki je na voljo kot dodatna ponudba pri namestitvi, z dvema pralnima strojema in dvema sušilcema za perilo. V vseh sobah se nahaja pisalna mizica in stol na osebo, ter brezplačen brezžičen internet, kar zagotavlja optimalne pogoje za delo. Za gostovanje skupin nudimo zajtrke, kot tudi možnost polnega penziona.

Objekt razpolaga tudi z gostinsko ponudbo, in sicer MC Klub z barom ponuja široko paleto različnih pijač ter prigrizkov. V slednjem se nahaja tudi e.točka (cyber caffe) z brezplačno uporabo računalnikov in interneta, sicer pa je Klub MC stičišče družabnega dogajanja celotne infrastrukture.

V sencah mestnega parka je poskrbljeno tudi za najmlajše z otroškimi igrali, za rekreativce z zunanjim igriščem, vsem gostom pa je na voljo veliko brezplačno parkirišče.

MC Hostel Brežice v sodelovanju z lokalnimi ponudniki turističnih storitev ponuja nepozabna doživetja z dodatno turistično ponudbo, in sicer odkrivanje romantike reke Krke s čolni, paintball, karting, vodne užitke v vodnih parkih, sprostitev v wellnessu, oglede in bogastva naravne in kulturne dediščine okolja ter gastronomske užitke.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje