O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Punkl
 
Youth Hostel Punkl
Gozdarska pot 18
2390 Ravne na Koroškem
+386 (0)41 73 66 38
punkl@youth-hostel.si
www.punkl.si
Rezerviraj Hostel Punkl
 
ECO Hostel
Konferenčni Hostel
Podeželski Hostel
Skupinski Hostel
Zimski Hostel

Le korak od centra Raven na Koroškem se nahaja Mladinski hotel Punkl, prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja v skladu naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice.

Hostel Punkl na površini 570 m2 ponuja gostom 48 ležišč. Ležišča so organizirana v 8 fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. Ena od sob je posebej prilagojena tudi nastanitvi invalidov. 

hostlu Punkl je poseben prostor namenjen shranjevanju koles, smuči in druge (športne) opreme, sicer pa so gostom na voljo zajtrkovalnica s kuhinjo, pralnica perila, brezžični internet v vseh prostorih in v spletnem kotičku, info točka, skupni prostori za druženje in organizacijo najrazličnejših dogodkov za goste in zunanje obiskovalce (predavanja, izobraževanja, seminarji itn.) in brezplačni parkirni prostor.

Hostel Punkl je zaradi koroških naravnih biserov, bogate kulturne dediščine, železarske in jeklarske tradicije, številnih ohranjenih spomenikov, Forme vive in Prežihove bajte, odličnih možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, planinarjenje in splavarjenje, neposredne bližine Športnega parka Ravne (atletska steza, zunanji olimpijski bazen in notranji 25 m bazen za plavanje in sprostitev, wellness, smučanje, drsanje, plavanje, fitnes, košarka, nogomet, odbojka na mivki, tenis ...) in številnih aktivnosti, ki jih ponuja Mladinski center Ravne, namenjen tako posameznikom kot skupinam (družinam, športnim ekipam, klubom, šolskim in poslovnim skupinam).

Kdor koli, kadar koli, kjer koli ... PUNKL!


Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran