Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Bus Station Beds

Cesta svobode 4A

4260 Bled

Število ležišč: 26

+386 (0)41 70 70 50

Youth Hostel Bus Station Beds se nahaja naravnost v centru enega izmed turistično najbolj priljubljenih krajev v Sloveniji. V bližini so vse znamenitosti Bleda. Do jezera in osrednjega prireditvenega prostora je le 150 metrov (približno 2 minuti), do glavnega Grajskega kopališča Bled pa 200 metrov. Po jezeru plujejo edinstvene tradicionalne ladjice pletne, s katerimi je mogoče obiskati otoček sredi jezera. Na Bledu je tudi cerkev sv. Martina, do Blejskega gradu pa se vije pešpot, ki vodi na vrh.

Hostel se nahaja tik ob glavni avtobusni postaji, v staromestni stavbi, ki je bila pred kratkim popolnoma obnovljena. V tej isti stavbi se nahajajo tudi trgovina z mobilno telefonijo, okrepčevalnica s hitro hrano ter večja turistična agencija, ki ponuja tako razne športne aktivnosti kot prevoze s kombiji in taksiji, na voljo pa je tudi izposoja koles. V bližini je več gostiln in barov, pekarna, ambulanta in lekarna.

V hostlu so na voljo skupna ležišča in prijeten skupni prostor, pohvali pa se lahko tudi z nadvse čudovito teraso s pogledom na jezero. V sklopu nastanitve so štiri sobe s skupno 30 ležišči, od tega je ena soba štiriposteljna in jo lahko najame tudi par. Na voljo je brezplačen internet, gostje pa lahko prav tako uporabljajo kuhinjo, kjer si lahko pripravijo jedi, mogoča pa je tudi organizacija zajtrka v sosednjem hotelu.

V sklopu turistične agencije je na voljo izposoja navadnih in električnih koles, skirojev, supov in še več. V hostlu organizirajo tudi plavanje, učenje supanja, potapljanje, obisk gora ali obisk okoliških znamenitosti, prav tako pa organizirajo tudi enodnevne izlete po Sloveniji, obisk Postojnske jame, krajev v Primorju, kot so na primer Piran, Soča in Bovec, ter celo prevoze do letališča. V okolici seveda ne manjka znamenitosti, vse od tistih lokalnih, kot sta otoček sredi jezera in Blejski grad, do tistih bolj oddaljenih, kot so recimo Bohinj, Begunje, Pokljuka in Kranjska Gora.

Hostli v okolici 1

Youth Hostel Pod Voglom

Youth Hostel Pod Voglom


Bohinjsko jezero
Število ležišč: 129

Rezerviraj

Več o hostlu in njegovi okolici