Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Pekarna

Ob železnici 16

2000 Maribor

Število ležišč: 61

+386 (0)5 918 08 80

Hostel Pekarna - Maribor se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu  Magdalenskega parka, ter v neposredni bližini mestnega jedra.
 
Hostel Pekarna je del Kulturnega centra Pekarna, ki predstavlja kompleks objektov, ki jih je za potrebe peke kruha za vojašnice na robu mesta na prelomu iz 19. v 20. stoletje zgradila  Avstro – ogrska vojska.
 
V hostlu, ki je v celoti prenovljen ter sodobno zasnovan nudimo namestitev v sedmih štiri posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami, dostopnimi preko širokega bivalnega hodnika, namenjenega druženju, posedanju in prehodu na leseno teraso.
 
Gostom skupnih sob je na voljo v uporabo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravijo svoje obroke. Neposredno zraven kuhinje se nahaja velika jedilnica z internetnim kotičkom opremljena s TV ter računalniki, z brezplačnim dostopom do interneta. 
 
Za druženje in spoznavanje je na voljo udoben klubski prostor opremljen s TV – jem in namenjen organiziranju posameznih tematskih druženj za prijetne večerne ure.
 
Mansarda garsonjere in apartmaji so urejeni kot rezidenčni center. Gostje lahko izbirajo med sodobno opremljenimi apartmaji, ki razpolaga s svojo kuhinjo ter kopalnico, ali med garsonjerami, ki je poleg kuhinje in kopalnice obogatena z s svojo teraso.
 
Gostom je na voljo tudi pralnica s sušilnico, kjer boste lahko poskrbeli za svoja oblačila.
 
Zraven prenočišč je urejen tudi najem dveh seminarskih sob za konferenčni turizem, predavanja ter kulturne in mladinske dejavnosti opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje