Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Pirano

Alma Vivoda 3

6330 Piran

Število ležišč: 13

+386 (0)31 62 76 47

Hostel Pirano se nahaja v novejšem središču Pirana za muzejem podvodnih dejavnosti. Hostel boste našli v tradicionalni piranski hiši, ki je bila zgrajena leta 1819 ter popolnoma obnovljena junija 2015.
 
Hostel ponuja dve dvoposteljni sobi, eno sobo z zakonsko posteljo, eno troposteljno sobo s skupnima kopalnicama  ter dva zasebna apartmaja, ki sta opremljena z lastno kopalnico in kuhinjo, vse sobe in apartmaji pa so opremljeni s klimo, brezžičnim internetom ter televizorjem. V recepciji vam bodo pomagali rezervirati izlete in vam svetovali glede obiska znamenitosti v bližnji okolici.
 
Piran se je razvil že v zgodnjem srednjem veku, zato so njegove znamenitosti in uličice res čudovite, sploh ko pomislimo, da se po njem sprehajajo že od okoli drugega stoletja, ko so tam prebivali kmeti, lovci in ribiči. Zanimivo je tudi njegovo ime, saj izhaja iz grščine in grškega pridevnika, ki pomeni rdeč, saj lahko na področju Pirana opazimo rdečkaste flišne kamnine. Ker je Piran majhno mestece, si lahko glavne mestne znamenitosti, vključno s Tartinijevem trgom, akvarijem, mestnim obzidjem, starim mestnim jedrom, plažo, cerkvijo na hribčku ter druge, si lahko ogledate v enem popoldnevu. Vsekakor pa priporočamo najbolje ocenjeno atrakcijo na spletni strani Tripadvisor – potapljanje s potapljaškim društvom Piran Divers, ki vam bodo razkrili prelep podvodni svet Pirana, tudi če ste začetniki ali pa že izkušeni mojstri potapljanja.
 

Hostli v okolici 7

Youth Hostel Alieti

Youth Hostel Alieti


Izola
Število ležišč: 20

Rezerviraj

Youth Hostel Debeli rtič

Youth Hostel Debeli rtič


Ankaran
Število ležišč: 669

Rezerviraj

Youth Hostel Histria

Youth Hostel Histria


Koper
Število ležišč: 34

Rezerviraj

Youth Hostel Ociski raj

Youth Hostel Ociski raj


Kozina
Število ležišč: 26

Rezerviraj

Youth Hostel Panorama Portorož

Youth Hostel Panorama Portorož


Portorož
Število ležišč: 110

Rezerviraj

Youth Hostel Piran

Youth Hostel Piran


Piran
Število ležišč: 23

Rezerviraj

Youth Hostel Proteus

Youth Hostel Proteus


Postojna
Število ležišč: 120

Rezerviraj

Več o hostlu in njegovi okolici