Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Pod Voglom

Ribčev laz 60

4265 Bohinjsko jezero

Število ležišč: 129

+386 (0)40 86 42 02

Hostel pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka ob obali Bohinjskega jezera. Osvežujoče jezero v poletni vročini ter gorski mir in odprtost privabljajo največje število gostov. Najlažji dostop je z avtobusom iz Ljubljane, ki vozi vsako uro brez prestopanja in ustavi tik pred hostlom.

Hostel pod Voglom ima 133 postelj. Sobe imajo največ štiri postelje in so s kopalnico ali brez nje. V osrednji stavbi je na voljo brezplačen internet. V ceno namestitve je vključen zajtrk. Z velike terase hostla in zelenega travnika imate čudovit razgled na Bohinjsko jezero in greben gore Pršivec.

Naša športna agencija PAC Sports (Perfect Adventure Choice) nudi nepozabna doživetja: rafting, soteskanje, supanje, spust s kajakom po Savi Bohinjki in polet s padalom ter raziskovanje okolice z modernimi električnimi gorskimi kolesi, s katerimi se je mogoče odpeljati vse do Pokljuke. Najbolj priljubljene znamenitosti v okolici hostla so slap Savica, korita Mostnice in smučišče Vogel z najlepšim razgledom.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje