Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ugodne počitnice v Bohinju

Za vse, ki letos želite preživeti prehod pomladi v poletje ali pa barvito jesen v tihoti jezera in ob pogledu na gore, so v največjem slovenskem hostlu HI Pod Voglom pripravili odlično ponudbo, ki vključuje vse od spanja do številnih možnosti za športno udejstvovanje.

Za akcijsko ceno, in sicer za manj kot 60 evrov na osebo, dobite tri nočitve z zajtrkom, vključena pa je tudi izposoja kolesa za štiri ure in povrhu še izposoja supa za enourno raziskovanje jezerske gladine, ob čemer boste lahko uživali tudi v pogledu na okoliške vrhove. Zraven boste dobili tudi vse potrebne informacije o najboljših kolesarskih in pohodniških poteh, od tistih bolj ravninskih do pravih gorskih poti. Eden najbolj priljubljenih je izlet do slapa Savica, nad jezerom pa se razprostirajo številne planine, kjer še lahko poskusite domače mlečne izdelke. Bohinj vam ponuja ogromno možnosti za nova doživetja, tako za športna kot sprostitvena. Ponudbo lahko izkoristite med 1. 4. in 31. 5. ter med 1. 10. in 30. 11.

Hostel pod Voglom leži sredi gozdov na obali Bohinjskega jezera. Je hostel, v katerem se lahko sprostite in ki hkrati nudi tudi aktivna doživetja. Del hostla namreč zavzema športni center Pac Sports, kjer je na voljo izposoja koles in čolnov. Za svoje goste tam organizirajo vse od vodnih športov s čolni do padalstva in plezanja. Veliko je priložnosti za samostojna pohajkovanja po številnih poteh in za ogledovanje okoliških vasi. V bližini je slavno Blejsko jezero. Hostel je primeren za družine, skupine in individualne popotnike. Pred njim se nahajata otroško igrišče in prostor za piknik.

Ugodne_pocitnice_v_Bohinju_-_Holidays_in_Bohinj_-_Hostel_pod_Voglom_1_-_400x400.png

Hostel pod Voglom vas s to izjemno ponudbo pričakuje med 1. 4. in 1. 5. 2023 ter med 1. 10. in 30. 11. 2023. Vse, kar morate narediti, je, da rezervirate svoj termin in se odpravite na zaslužene počitnice.