Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Te zanima pisanje projektov?

Sodelovanje na projektu Erasmus + programa »Write your project, improve your competences«!

V kolikor se sprašuješ, ali je možno kakšno dobro idejo predstaviti vrstnikom ali prijateljem iz drugih organizacij, je sodelovanje v tem projektu nalašč zate. Popotniško združenje Slovenije pripravilo mednarodno usposabljanje za pripravo in pisanje projektov v okviru programa Erasmus +, ki ga v Sloveniji pokriva Nacionalna agencija MOVIT
 
 
Med 24. marcem in 2. aprilom bomo v Youth Hostlu Bovec zbrali 24 mladih in mladinskih delavcev iz Slovenije, Italije, Španije, Romunije, Poljske, Bolgarije in Litve in jim omogočil pridobitev novih kompetenc in jih usposobil za pripravo projektov v okviru programa Erasmus +. 
 
Zastavili smo si tudi cilje, ki so strnjeni v naslednjih pet točk: 
  • Dvig kompetenc s področja pisanja in priprave projektov v okviru programa Erasmus +.
  • Razviti sposobnosti za ugotavljanje in analizo potreb mladih.
  • Razviti veščine za motivacijo mladih pri pisanju in izvajanju projektov v okviru Erasmus +.
  • Dvig samozavesti štiriindvajsetim mladinskim delavcem za pisanje in implementacijo  mladinskih projektov v njihovem okolju.
  • Pripraviti brošuro in e-brošuro z navodili kako pripravljati Evropske mladinske projekte in kako motivirati vključenost mladih v te aktivnosti.
Več o projektu »Write your project, improve your competences« najdete TUKAJ, za prijavo na usposabljanje pa je potrebno izpolniti tale OBRAZEC
 
Za vse tiste, ki se seminarja ne boste udeležili, pa bomo po zaključku projekta izdali e-brošuro in tiskano brošuro, kjer bodo strnjene vse pomembne informacije in nasveti, kako čim uspešneje pripraviti projekt v okviru Erasmus + programa.