Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

10-odstoten popust v hostlih HI

Hostli HI so skozi svojo zgodovino postali več kot samo prostor za počitek in sprostitev. So prostor mnogih zabavnih dogodkov, spoznavanja sorodnih popotniških duš in načrtovanja naslednjih popotniških dogodivščin. Danes je hostlov HI že več kot 4000, nahajajo pa se v več kot 80 državah. In kar je najboljše, vsi člani HI pri prenočevanju prejmete 10-odstoten popust.

Vsebina

Hostli HI so udobni, kakovostni in prijetni na pogled, a so več kot samo hostli. Prenočevanje v hostlih HI namreč pomaga graditi boljši svet. Z izbiro hostla HI podpiraš vizijo Hostelling International, prav tako pa tudi hostle kot prostor miru in razumevanja med vsemi gosti različnih kultur in narodnosti. V nekaterih državah, kot na primer v Angliji in Walesu, s prenočevanjem v teh hostlih podpiraš tudi projekte, ki skrbijo za mlade z manj priložnostmi. Organizacija podpira tudi mobilnost mladih in trajnostni turizem.

Vsak hostel HI je edinstven in ima svojo zgodbo. Zaspiš lahko v enem izmed navadnih hostlov ali pa v kakšnem izmed hostlov vseh oblik in izgledov. Si že od nekdaj zeliš prespati v svetilniku? V bližini San Francisca si lahko ob šumu valov privoščiš prav to. Lahko pa seveda spiš tudi udobno. V centru prej omenjenega mesta se hostel nahaja v butičnem hostlu iz leta 1920. Gre za veličastno starinsko stavbo z marmornatimi ploščicami in ograjami iz mahagonija. Avstralija, natančneje Sydney, ti ponuja prenočevaje v želežniških vagonih tik ob glavni želežniški postaji. V Nürnbergu v Nemčiji se lahko sprostiš v petstoletnem gradu, ki v starodavnem okolju ponuja moderne sobe. Pravi pravljični grad za spanje pa te čaka v Švici, kjer lahko prenočiš v podeželskem dvorcu. V Ottawi v Kanadi te pričakuje pravi zapor, star 150 let, v katerem straši. Posebno pa bo spanje v bolj modernem okolju, in sicer kar v letalu. Takšno prenočevanje si lahko privoščiš v Stockholmu. Vse umetniške duše lahko uživate v kubičnih hišah v Rotterdamu na Nizozemskem, kjer je vse bolj trikotno kot kjer koli drugje.

Podaj se v naše hostle HI in se spočij s stilom ter popustom.

Sorodni članki