Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Članstvo

Želiš prenočevati vsaj 10% ugodneje v 4.000 Youth Hostlih po svetu? Kaj pa če k temu dodamo še nekaj tisoč popustov in ugodnosti v vseh delih sveta ter preko 60.000 popustov in ugodnosti v Evropi za mlade od 15. do 30. leta starosti? Odgovor je le eden – Izkaznica Hostelling International , ki ti bo vse našteto omogočila in potovanje bo naenkrat bolj dosegljivo, kot kdajkoli prej. Dobrodošel v Hostelling International.

Seveda se zavedamo, da je za vsakega popotnika obvezen kakovosten spanec. Pred tem pa verjetno ne škodi malo pogovora in smeha z ostalimi popotniškimi dušami v udobnih skupnih prostorih. Zato ti članska izkaznica Hostelling International zagotavlja 10 % popust v vseh HI hostlih, ki veljajo za izvrstne hostle. Popust tako dobiš v kar 4000 hostlih v 80 državah. Si sploh lahko predstavljaš, koliko postelj čaka nate, da jih preizkusiš? Velika večina teh držav ti ponuja popuste na različne atrakcije. In tu ne mislimo samo na vstopnine v slavne muzeje raznih vrst, ampak tudi popuste na organizirane pohodniške izlete ali pa na slavne in priznane vodene oglede mest.

Sedaj te najbrž zanima, kako lahko postaneš naš član in prideš do vseh teh popustov. Preprosto samo pojdi na našo spletno stran, izberi, kakšno članstvo želiš in članska izkaznica že čaka nate. Najbolje pa je, da je izkaznico možno dobiti preko spleta in jo lahko shraniš kar na svoj mobilni telefon, kar že zmanjša možnost, da jo kdaj pozabiš vzeti sabo. Če si davčni zavezanec, lahko dobiš našo člansko izkaznico brezplačno. Nameniš nam 0,5 % odstotkov svoje dohodnine, ki je že v osnovi namenjena temu, da jo podariš kateri izmed nevladnih organizacij. Več si lahko prebereš tu. Zdaj pa samo pridobi izkaznico in življenje svetovnega pohodnika je pred tabo.