Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

30.000 POPUSTOV

Imaš dovolj iskanja kart za znamenitosti za eno mesto po različnih spletnih straneh? Si naveličan stanja v vrsti za nakup vstopnice za znan muzej? Ali si pa samo na preprost način želiš rezervacijo prostočasne aktivnosti?

Vsebina

Hostelling International ima nov popust za vse svoje člane, ki te bo zagotovo razveselil. S svojo člansko izkaznico dobiš 10 % popust na vsako rezervacijo preko GetYourGuide, kar je res super, posebej, ko ugotoviš, kaj ti ta spletna stran vse ponuja. Preko spletne strani ali mobilne aplikacije ti ponujajo popust na vodene oglede mest, na vstopnice za muzeje, galerije, večdnevne izlete, aktivnosti za adrenalinske navdušence in še in še. Ponujajo ti več kot 30.000 turističnih atrakcij na 7.400 destinacijah. Kar izračunaj, koliko ur dobrih občutkov in sreče je to. Na spletni strani si izbereš destinacijo in že ti pokaže, kaj ti ponujajo. Eno atrakcijo lahko ponujajo različni ponudniki, kar pomeni, da si lahko izbereš tisto, ki ti najbolj odgovarja. Pri vsaki atrakciji lahko prebereš, kaj dobiš za svoj denar in mnenja predhodnih gostov, kar pomeni, da te nič ne more presenetiti. Najboljše atrakcije dobijo tudi svoj certifikat. Spletno stran si je možno ogledati v 21 jezikih.

Še enkrat poudarjam, da popust dobijo samo naši člani. Kodo za popust dobiš pri Popotniškem združenju Slovenije. Če še nisi naš član, se le prijavi, popusti čakajo. Vsi člani pa si samo izberite, kam bi šli in popust je že tu.

Sorodni članki