Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Popust za pisanje kartic in tiskanje

Pisanje razglednic je bilo včasih eno izmed obveznih opravil vsakih počitnic za katerega si je bilo potrebno vzeti čas. In ni važno ali smo napisali cel roman na vedno premajhno površino ali pa samo lepe pozdrave. Lepo pa je bilo tudi doma gledati prejete razglednice in se za božič veseliti vseh prijetih voščilnic.

A z razvojem predvsem mobilne tehnologije se je ta tradicija kar nekako ukinila. Saj smo vsi postali le en SMS stran. Nam pa ta nova tehnologija ponuja tudi možnosti za moderno pošiljanje kartic in voščilnic. A za vse, ki bi še radi pozdrave iz potovanj, a bi to radi počeli na bolj moderen način ali pa se bojijo, da se njihove pisave ne bi dalo prebrati obstaja rešitev.

Vodilna svetovna aplikacija na svojem področju MyPostcard nam ponuja pošiljanje razglednic, čestitk in fotografiji, iz katerekoli lokacije na svetu kamorkoli. Do aplikacije lahko dostopamo preko računalnika ali preko naložene aplikacije na pametnem telefonu. Hitro in enostavno lahko izdelamo svojo lastno razglednico. Samo naložimo eno ali več izbranih fotografij v že izdelane predloge na aplikaciji in razglednica je že to. Druga možnost je izdelava čestitk. Tudi tu lahko oblikujemo čestitko s svojo fotografijo in izberemo eno izmed 10.000 že pripravljenih čestitk za različne priložnosti, vse od čestitk za rojstne dneve, do voščila za praznike do zahvalnih kartic, ki jih seveda lahko oblikujemo po svoje. Naslednji korak je pisanje osebnega sporočila, in nato pisanje naslova naslovnik. Za pisanje imamo na voljo več stilov pisave in lahko izberemo tudi kuverto. Sledi le še plačilo v aplikaciji in kartica je že pripravljena za tisk. In tu je konec tvojega dela saj gre kartica v največ 24 urah v kakovostni tisk in nato na pošiljanje kamorkoli si želiš. In kar je najbolje ne glede na lokaciji pošiljanja in prejemanja, je vedno ista cena. Cene kartic se začnejo pri 1,99€, cene voščilnice pa pri 3,49€. Lahko pa naenkrat pošlješ 15, 30 ali pa 40 svojih najljubših fotografij v posebni darilni škatli. In poskrbiš, da nimaš fotografij samo na spominski kartici.

In še najboljša novica. Imetniki HI kartice imate pri uporabi te aplikacije 25 procentov popusta. Vse to vam omogoča po celem svetu pošiljanje razglednice, voščilnic in fotografij, ki ste jih izdelali sami in za katere vam ni bilo potrebno kupovati dragih znamk ali pa iskati poštnih nabiralnikov po celem mestu.

Sorodni članki