Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prepusti se kulturi

Kulturni spomeniki so ogledala naše preteklosti. Med zidovi muzejev se učimo, v galerijah širom sveta spoznavamo razlike med različnimi umetniškimi slogi in se podajamo v čustveni svet umetnika. Posebna zvrst kulture so tudi umetniški nastopi, ki nam kažejo kulturo tukaj in v tem trenutku. Zato se vedno radi podajamo na glasbene ali gledališke predstave, kjer lahko še bolj spoznamo dušo nekega naroda. Od obiska nas lahko odvrne le prevelika vrsta pred slavnimi muzeji ali pred prodajalnami vstopnic za glasbene spektakle.

Hostelling International želi svojim članom podariti delček kulture, zato smo s Tiqets sklenili pogodbo, po kateri ti pripada 7-odstoten popust pri vseh nakupih na njihovi spletni strani.

Tiqets je platforma, ki predstavlja napredno kupovanje kart za obisk najbolj znanih znamenitosti in atrakcij sveta. Vizija organizacije je približati kulturo vsem ljudem in jim dati možnost, da jo odkrijejo. Ideja ustanoviteljev je bila preprosta: Zakaj bi vsakič po več ur stali pred prodajalnami vstopnic ali pa po vsem mestu iskali kraj, kjer jih lahko natisnemo, ko pa lahko vstopnico preprosto naložimo na svoj pametni telefon?

Danes lahko na spletnih straneh in v aplikaciji Tiqets odkrijemo vstopnice za najboljše muzeje, galerije in ostale atrakcije v več kot 250 mestih po vsem svetu. Ponujajo vstopnice za svetovno znane znamenitosti kulturne dediščine, kot so slavni muzeji, galerije, gradovi in templji. Ponujajo pa tudi izkustvo kulture v živo, kar lahko doživimo ob obisku kabareta v Parizu ali tanga v Buenos Airesu. Ponujajo ti čudovite poglede na mesto, kot je na primer pogled iz 125. nadstropja največjega stolpa na svetu, ki se nahaja v Dubaju. S ponudbo vstopnic za slavne živalske vrtove, med drugim tudi newyorškega, ter vodnih parkov in modrih akvarijev spodbujajo raziskovanje otrok.

Poslovanje s Tiqets je enostavno in ti ne bo vzelo veliko časa. V prvem koraku rezerviraš karto za izbrani muzej, atrakcijo ali prostočasno razvedrilo. V drugem koraku po elektronski pošti, na telefonsko številko ali v aplikaciji prejmeš karto. Vse, kar ti preostane, je, da jo na telefonu pokažeš pri vhodu brez nepotrebnega in časovno zamudnega stanja v vrstah in že lahko uživaš v izbrani turistični atrakciji. Če se kaj zalomi, je 24 ur na dan na voljo prijazna Tiqetsova podpora strankam. Platforma podpira naročanje vstopnic v devetih različnih jezikih.

Oglej si bogato ponudbo na spletni strani Tiqets in zagotovo boš našel nekaj za razvajanje kulturnih brbončic, kar bo ravno po tvojem okusu.

Sorodni članki