Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Varne obleke za brezskrbna potovanja

Potovanja so čas počitka in raziskovanja nečesa neznanega. Na njih uživamo, pozabimo na težave in se sprostimo. A vedno se lahko zgodi kaj nepričakovanega. Ukradejo ti denar, ali pa na vlaku pozabiš svojo denarnico z vsemi dokumenti in že si v težavah.

Vsebina

Vsakemu izmed nas, pa če je še tako pazljiv, se lahko hitro zgodi, da kje pozabimo potni list, da o žeparjih, ki nikoli ne počivajo, ne govorim. In ker si noben ne želi svojega potovanja preživeti na ambasadah, imamo pri HI rešitev za vse svoje člane v obliki novega popusta.

Ker se je bolje pred krajo zaščititi že pred odhodom kot da ti je potem žal, smo se povezovali s Clever Travel Comunity (CTC), pri katerih lahko kupiš prav posebne obleke. Imajo namreč skrite žepe, ki so ravno prav veliki, da noter spraviš denar in potovalne dokumente. Začeli so z izdelavo posebnega spodnjega perila, danes pa izdelujejo že celotno garderobo za popotnika, med drugimi tudi majice in tope z žepi na notranji strani trebuha ali pod pazduhami. Pozimi si obleči njihovo jakno, poleti poletno oblekico. Vse seveda s skritimi žepi, ki jih ne bo opazil nihče. Poglej si celotno kolekcijo na spletni strani. Idealno za vsa potepanja.

Ponujamo ti 25 % popust pri nakupu katerega koli izdelka. Popust dobiš s kodo, ki ti jo bomo zaupali na Popotniškem združenju Slovenije. Piši nam na info@youth-hostel.si in hitro kupi nova oblačila za brezskrbna potovalna raziskovanja.

 

Sorodni članki