Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Zavarovanje na potovanju je pomembno

Uredite si popotniško zavarovanje

Hostelling International želi, da ste varni na vsakem koraku. Prav zato vam članstvo pri Hostelling International ponudi popuste za zavarovanje pri dveh ponudnikih: World Nomads in Doctor in Your Pocket. Zdaj nimate izgovorov. Poskrbite zase.

World Nomads

World Nomads je še en ponudnik popotniškega zdravstvenega zavarovanja – ponujajo vam popotniško zdravstveno zavarovanje po ugodnih cenah, kjerkoli živite. Ustvarili so ga popotniki, ki so videli težave na trgu in želeli ponuditi nekaj koristnega in uporabnega za druge popotnike. Zavarovanje krije ljudi iz 150 držav in ponuja zdravstveno zavarovanje, 24-urno pomoč v nujnem primeru in pokriva tudi velik spekter pustolovskih in adrenalinskih aktivnosti. Ne ponujajo le popotniškega zavarovanja. Ustvarili so tudi jezikovne vodiče za telefone, kjer so na voljo tudi popotniški blogi in popotniški nasveti, da ste na potovanjih varni in izobraženi. Preverite njihovo spletno stran in njihove popuste za HI člane.

Doctor in Your Pocket

Zdravstveno zavarovanje pokrije le strošek zdravljenja in vam ne pomaga poiskati zdravnika. TraveDoc je brezplačna storitev preko interneta za ljudi, ki potrebujejo zdravnika, zobozdravnika ali specialista v novi državi, saj povezuje zdravnike in paciente po vsem svetu. Statistika Združenih narodov pravi, da ima kar 64 % popotnikov v tujini zdravstvene težave in le 16 % jih poišče pomoč v tuji državi. Doctor in Your Pocket (zdravnik v vašem žepu) je globalno digitalno zdravstveno podjetje, ki pomaga popotnikom v zdravstveni zagati, ko potujejo mednarodno. Njihova zdravniška pomoč je na voljo 24 ur na dan, pomagajo vam pri iskanju najbližjega zdravnika ali vam priskrbijo lokalnega zdravnika in ga pokličejo v tvoj hostel. Ponujajo dostop do najboljših zdravnikov v ZDA in v EU – na voljo je zdravnikov z več kot 65 specializacijami, ki govorijo več kot 60 jezikov. HI člani dobijo do 20 % popusta na njihovo ponudbo.

Sorodni članki