Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Teja Makuc & Tilen Nipič

Prostovoljca Popotniškega združenja Slovenije

Sva mlada popotnika iz Štajerske, ki že nekaj let skupaj potujeta in spoznavata številne lepote tega sveta. Najraje raziskujeva skrite kotičke Slovenije in občudujeva naravo, kjer se odklopiva od študijskih obveznosti. Oba sva po duši športnika, zato proste vikende izkoristiva za premagovanje pohodniških poti in kolesarjenje. Verjameva, da so tisto, kar dela potovanja nepozabna, avtentična neponovljiva doživetja, ki se zgodijo nenačrtovano. Avtentičnost še povečava ob spoznavanju lokalnih skupnosti in tako ustvarjava svoja edinstvena doživetja. Na najinih potovanjih pa ne manjkajo niti lokalne dobrote, ki si jih z veseljem privoščiva, da je izkušnja res popolna.

Premišljeno izbereva vsak kraj, ki ga obiščeva, da vedno spoznava nekaj novega, se učiva in rasteva. Vsako potovanje tudi podrobno načrtujeva, saj meniva, da je dobra organizacija ključ do brezskrbnega raziskovanja destinacije.

Najin moto, ki mu slediva in ki naju motivira za potovanja, je: »Življenje je prekratko, da bi videla cel svet, zato morava začeti čim prej!«

Vsi do sedaj napisani prispevki