Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Tjaša Dražnik

Prostovoljka Popotniškega združenja Slovenije

Prihajam iz Murske Sobote, vendar po nekaj letih življenja v Franciji trenutno iščem nov dom. Kot otrok sem si želela postati marsikaj, od novinarke, igralke, učiteljice, do veleposlanice. Zanimanje za te poti pa še danes ni potihnilo, kar se vidi v različnih delčkih mojega življenja, tako poklicnih kot ljubiteljskih. Del teh je tudi Popotniško združenje Slovenije.

Del mojih otroških ambicij sem uresničila; sem profesorica angleščine in francoščine. Jeziki so moja velika strast, ki me je večkrat popeljala v tujino in mi omogočila spoznavanje drugačnih, navdušujočih življenjskih zgodb. Tu se pridružuje moja želja po poučevanju, s čimer lahko ne le posredujem svoje znanje in sposobnosti, ampak hkrati tudi uživam potencial človeške raznolikosti in ustvarjalnosti. Poučevanje mi predstavlja velik izziv, a je hkrati tudi vir zadovoljstva. Še zdaleč pa to ni edino področje, ki me navdušuje, zato ostajam fleksibilna v svojih bodočih projektih.

Menim, da prihodnosti ne moremo (in ne smemo) načrtovati predaleč naprej, saj je življenje polno presenečenj in novih priložnosti. Potovanja, predvsem pa polnovredne izkušnje v tujini, so tu zato, da preizkušajo naše zmožnosti in nas ohranjajo budne, zato se že nestrpno veselim novih dogodivščin.

Vsi do sedaj napisani prispevki